Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Ik vond het een duidelijke en interessante training die goed zal aansluiten bij mijn taken/werkzaamheden als Werk verantwoordelijke.

De training heeft mij positief verrast. Naast theoretische kennis ook veel praktijkvoorbeelden waardoor het tastbaar wordt. Trainer Marcel is daarnaast een fijne man en ook de locatie is goed... De training heeft mij positief verrast. Naast theoretische kennis ook veel praktijkvoorbeelden waardoor het tastbaar wordt. Trainer Marcel is daarnaast een fijne man en ook de locatie is goed verzorgd. Wel vind ik persoonlijk het papiergebruik anno 2024 ondanks dat het prettig is iets in handen te hebben onnodig. Hetzelfde geldt voor het aanbod frisdranken op locatie. Als het er niet is wordt het niet gemist.

Duidelijke uitleg van de doelstelling en het gebruik van de ISO 50001 met duidelijke aansprekende voorbeelden uit de praktijk.

Goede indruk gekregen.
Goede indruk gekregen.
Helaas gaf de docent tijdens de les aan dat de vervolg training ''De verdieping'' eigenlijk wel noodzakelijk was om te volgen. Dag 1 is veelal het ontstaan van de NORM en theorie achter de NORM. Dag 2 ''De verdieping'' was een korte herhaling van dag 1 en daarna ga jij de hele dag bezig met praktijkvoorbeelden en het toepassen van de NORM. Dit was van te voren niet bekend en ons bedrijf had ons eerst opgegeven voor 1 dag. Op dit moment vonden zij het nog niet noodzakelijk om ook de 2e dag erbij te doen. Hierover is ook nog contact geweest met NEN.
Wat ik op zich wel jammer vind.

Training heeft voldaan aan de verwachtingen. In de ochtend waren er enkele opdrachten waardoor iedereen actief kon deelnemen. In de middag kwam de wetgeving meer aan de orde, hiermee worden de... Training heeft voldaan aan de verwachtingen. In de ochtend waren er enkele opdrachten waardoor iedereen actief kon deelnemen. In de middag kwam de wetgeving meer aan de orde, hiermee worden de deelnemers minder actief. Mogelijk dit om te draaien zodat men de gehele dag actief kan deelnemn. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de trainer want die deed het echt goed.

Ik ben zeer tevreden. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de inhoud maar het heeft mijn verwachting overtroffen. De inhoud was interessant en breed toepasbaar en de docent had een interactieve... Ik ben zeer tevreden. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de inhoud maar het heeft mijn verwachting overtroffen. De inhoud was interessant en breed toepasbaar en de docent had een interactieve invulling.

De training was zeker een meerwaarde. De docent beheerste zijn leerstof ook en was interactief. 'k Zou de training dan ook aanbevelen. Wat verbetert kan worden is een iets duidelijkere opbouw van... De training was zeker een meerwaarde. De docent beheerste zijn leerstof ook en was interactief. 'k Zou de training dan ook aanbevelen. Wat verbetert kan worden is een iets duidelijkere opbouw van de cursus. In mijn beleving heb ik de hele dag verschillende interessante en relevante topics gezien, maar moest ik zelf nagaan hoe ik ze aan elkaar moet knopen.
Het zou ook fijn zijn geweest als de training een iets praktische accent zou krijgen. Dus dat er bijvoorbeeld een concreet toestel wordt genomen en er wordt nagegaan hoe de test dient te gebeuren en waar op gelet moet worden.

Goed materiaal en les was duidelijk. Het is makkelijk te volgen, ook voor mensen met weinig kennis. Kennis kan je ook makkelijk toepassen op alle vlakken.

De standaardpunten van de training gevolgd en uitgelegd. De trainer Mark van Abkoude speelde ook goed in op de actuele thema's die op dit moment van toepassing zijn in ons ziekenhuis.