De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Het was een duidelijke les. Alle punten die van belangwaren zijn aangehaald. De docent was van alles op de hoogte en had goede praktijkvoorbeelden om e.e.a. te verduidelijken.
Geradtrs
Beetje vreemd maar wel goed
Pouw voelde de groep goed aan, wist het boeiend te vertellen met voorbeelden uit de praktijk, EEMS was nieuw en zijn nu weer bij.
Gelukkig niet te theoretische. genoeg praktijkzaken met uitleg gehad.
Verstijnen
Een training waarin veel droge stof zit, door de docent werd dit op een leuke interessante manier uitgelegd doormiddel van veel praktische voorbeelden.
Goede uitleg van de stof, speciaal aangepast voor de niet aanwezige mensen zonder uitgebreide elektrische kennis.
Duidelijk
Heldere opbouw. Er zou wat meer aandacht aan lijn objecten, zoals wegen gegeven kunnen worden middels een aantal uit te werken voorbeelden.
Zeer goed uitleg en de juiste informatie'
Dhr. Robin Siebel
Organisatie prima, back-up in het begin door een technische persoon is inderdaad een prima insteek. Docent kan de chatbox niet zien of volgen tijdens het openstellen van de presentatie. Dat is wel...Organisatie prima, back-up in het begin door een technische persoon is inderdaad een prima insteek. Docent kan de chatbox niet zien of volgen tijdens het openstellen van de presentatie. Dat is wel een aandachtspunt.