Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Trainer was inhoudelijk goed op de hoogte van de stof. Het materiaal was goed uitgewerkt. De inhoud bevat veel theorie en misschien is het mogelijk om iets meer binding met de praktijk te hebben... Trainer was inhoudelijk goed op de hoogte van de stof. Het materiaal was goed uitgewerkt. De inhoud bevat veel theorie en misschien is het mogelijk om iets meer binding met de praktijk te hebben voor de invulling van het waarom. Als je nieuw binnenkomt dan zijn de gehanteerde definities even het nadenken waard (onbekendheid).

Dhr. Marcel Somsen

Mijn algehele indruk is dat het een wat rommelige training was. Door wat communicatie storing begonnen we ca 45 min te laat, en met name in de heerste deel was er (te) veel ruimte voor eigen inbreng... Mijn algehele indruk is dat het een wat rommelige training was. Door wat communicatie storing begonnen we ca 45 min te laat, en met name in de heerste deel was er (te) veel ruimte voor eigen inbreng en vragen, waar veel op werd ingezoomd. Dat is op zich niet erg, als deze onderwerpen binnen de scope van de training liggen, maar in dit geval ging dat over CE, niet een specifiek onderdeel. Doordat er één bedrijf was met een sterke vertegenwoordiging waren veel vragen en voorbeelden gericht op 1 sector, wat een beetje scheefgroei in de aandacht van de trainer oplevert. Begrijpelijk, maar wellicht aan de voorkant te reguleren met een maximaal aantal deelnemers per bedrijf. De vrijheid in programma levert ook voordelen op: er was tijd voor vragen en specifieke, bedrijf gerelateerde aspecten. Voor het verloop van de training geeft dit wel druk op de onderwerpen in het eind van de presentatie. Persoonlijk had ik meer informatie over de binnenzijde van een paneel verwacht, en over eisen m.b.t. aansluiten van apparatuur.

Ik ben bezig met een certificering van het ISO14001, ik dacht dat ik hier handvatten mee zou gaan krijgen hoe ik dit moest aanpakken. Ik heb een verkeerde keuze gemaakt, omdat ik niet goed heb... Ik ben bezig met een certificering van het ISO14001, ik dacht dat ik hier handvatten mee zou gaan krijgen hoe ik dit moest aanpakken. Ik heb een verkeerde keuze gemaakt, omdat ik niet goed heb begrepen dat er nog een cursus hiervan was. Deze zou beter aansluiten op mijn behoefte.

Ik had graag wat meer willen weten vanuit het schakelkast principe

Rustige en duidelijke uitleg door de docent. Ik had echter meer uitleg gehoopt te ontvangen over hoe je de norm daadwerkelijk moet interpreteren en welke documenten er zouden moeten zijn en hoe deze... Rustige en duidelijke uitleg door de docent. Ik had echter meer uitleg gehoopt te ontvangen over hoe je de norm daadwerkelijk moet interpreteren en welke documenten er zouden moeten zijn en hoe deze opgesteld zouden moeten worden. Ook hoe je eventueel kunt zien of deze documenten correct zijn. Ook hoe je de norm op de verschillende afdelingen moet implementeren en mensen mee moet krijgen.

Dhr. Erwin Penders

Deze heb ik al mondeling gedeeld met de trainer ;-) Hand-outs met toelichting. Ochtenddeel iets korter zodat meer tijd is voor de norm zelf.

Duidelijke training met praktische voorbeelden.

Heldere vertelling van de norm. Ruimte tot vragen. Sparren in breakoutroom verlevendigde de materie.

De training voldoet aan de verwachting, ik beschik nu over voldoende basis om informatiebeveiligingsbeleid ed. (met het streven in de toekomst te certificeren) te gaan beschrijven en ontwikkelen