Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

De norm is geschreven vanuit de productiewereld. Jammer dat tijdens de training ook alleen aandacht is voor de norm i.c.m. productprocessen en geen diensten. Terwijl in de groep eigenlijk alleen... De norm is geschreven vanuit de productiewereld. Jammer dat tijdens de training ook alleen aandacht is voor de norm i.c.m. productprocessen en geen diensten. Terwijl in de groep eigenlijk alleen maar mensen zitten die werken in een organisatie met diensten en geen productieprocessen. Hierdoor heb ik niet kunnen leren wat ik wilde leren. Het is jammer dat je ook niet aan de slag gaat met de basis voor jouw organisatie. Dat zou ik verwachten van een opleiding kwaliteitsmanagement in de PRAKTIJK. Het zou fijn zijn als je al een begin kan maken met het opzetten of verbeteren van jouw kwaliteitsmanagementsysteem voor jouw organisatie.

Dhr. R. Meijer

Interactie bij een online training is vele malen minder dan in het geval van een klassikale training. M.b.v. rollenspellen is de audit training tevens veel educatiever dan nu het geval was.

Na het volgen van de eerste training (de methodiek) was het erg fijn om de opgedane kennis ook daadwerkelijk toe te passen. Vooral door het maken van veel opdrachten en het gezamenlijk behandelen... Na het volgen van de eerste training (de methodiek) was het erg fijn om de opgedane kennis ook daadwerkelijk toe te passen. Vooral door het maken van veel opdrachten en het gezamenlijk behandelen van die opdrachten zorgen ervoor dat de puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ook deze training was helder uitgezet en digitaal goed te volgen. Voorafgaand aan de training zijn de documenten voor de oefenopgaven in PDF vorm verstrekt. Met name voor het invulformulier is het handig om een Excel versie ter beschikking te hebben.

Het is precies zoals is het had gehoopt. Een korte en strakke toelichting op de norm en hoe deze moet worden gelezen. Ook wat oefeningen om toe te passen op jouw eigen organisatie.

Een dergelijke training online geven is niet gemakkelijk. Desondanks is de trainer erin geslaagd van saaie stof iets interessants te maken.

De algemene ervaring was positief. Instructies met betrekking tot het deelnemen aan de Zoom meeting waren erg duidelijk. Tijdens de cursus werkte ook alles goed en was alles goed hoor- en zienbaar... De algemene ervaring was positief. Instructies met betrekking tot het deelnemen aan de Zoom meeting waren erg duidelijk. Tijdens de cursus werkte ook alles goed en was alles goed hoor- en zienbaar en goed te volgen. Met name de chatfunctie was erg handig om op een gordende manier vragen te kunnen stellen. Een verbeterpunt is mogelijk dat de laatste versie van de online presentatie vooraf gedeeld wordt. Er was vooraf wel een presentatie toegestuurd alleen week deze op een aantal sheets af, met name omdat er tabellen etc. waren toegevoegd voor de digitale editie.

dhr. W. Snel

Was plezierig , leerzaam en lekker interacties in de ochtend, door oefeningen, dit zou ook voor de middag zo mogen zijn

Dielemans

Wat ik jammer vindt aan de online training is het gebrek aan interactie tussen studenten onderling en leraar .

Pennington de Jongh

Inhoudelijk heel interessant, waardevol en duidelijk gebracht. qua werkvorm (digitaal) wel wat eentonig (mijn aandacht verslapte aan het eind van de dag)