De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Dhr. Tonnie de Jonge
Leuke les waarbij de door de deelnemers gestelde vragen deskundig en goed beantwoord werd.
Ik vond het een prettige cursus met voldoende ruimte voor dialoog en interactie.
Prima goede uitleg, duidelijke training
Ik had het erg prettig gevonden als opdrachten (die in subgroepen gemaakt werden) klassikaal worden besproken. Dit is nu niet gebeurd en het voor mij erg gissen of wat we in de subgroepen gedaan...Ik had het erg prettig gevonden als opdrachten (die in subgroepen gemaakt werden) klassikaal worden besproken. Dit is nu niet gebeurd en het voor mij erg gissen of wat we in de subgroepen gedaan hebben ook de bedoeling was.
Dhr. Jos Kral
Op zich wel weer leerzaam na een lange tijd dat bik hier in getraind ben. Persoonlijk had ik ;liever klassikaal gehad , maar dat kon nu niet anders i.v.m. de Covid. Persoonlijk had ik liever meer...Op zich wel weer leerzaam na een lange tijd dat bik hier in getraind ben. Persoonlijk had ik ;liever klassikaal gehad , maar dat kon nu niet anders i.v.m. de Covid. Persoonlijk had ik liever meer willen weten op schakelbevoegd . Zo wel de theorie als practicum van hoe te handelen.
Was goed voorbereid, prima les, overzichtelijk, heldere uitleg
Dhr. Martijn de Roo
De NEN 2767 conditiemeting was voor mij nieuw. Ik heb een goed idee en inzicht verkregen hoe ik hier mee aan de slag kan gaan. De trainer gaf op een duidelijke manier de training. Heb het als zeer...De NEN 2767 conditiemeting was voor mij nieuw. Ik heb een goed idee en inzicht verkregen hoe ik hier mee aan de slag kan gaan. De trainer gaf op een duidelijke manier de training. Heb het als zeer prettig en duidelijk ervaren.
Huub komt goed over. De onderwerpen wat hij behandeld zijn interessant
Slecht geluid door een deelnemer, echo.
De online training is prima verlopen, alleen een paar mede kandidaten hadden problemen met inloggen. Ik hoop dat er weer gauw klassikaal lesgegeven kan worden, is toch wat persoonlijker en je neemt...De online training is prima verlopen, alleen een paar mede kandidaten hadden problemen met inloggen. Ik hoop dat er weer gauw klassikaal lesgegeven kan worden, is toch wat persoonlijker en je neemt meer op.