Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Grote kennis van de docent, goede interactie met de studenten. Door de goede interactie was het noodzaak om af en toe de rode lijn van de leerstof in te halen wat een beetje saai was.

Zandbergen

Was duidelijk en correct. Ron is een goede sparringpartner.

Overbeeke

Het was duidelijk wat de nieuwe bepalingen waren/ zijn. Ook is het prettig om vragen die er leven direct te stellen aan daar wordt op ingegaan. De link tussen de vraag en de norm wordt goed gekoppeld.

De handelingen die wij als personeel WEL mogen verrichten worden goed uitgelegd via een presentatie en een toelichting door de docent , verder is het een zinvolle cursus die toch wel welkom was.

Dhr. Stephan Cools

Jammer dat de start wat uit de hand liep i.v.m. slechte verbinding met één van de kandidaten, dat heb je met techniek. Er zijn goede handvaten gegeven waar mee je veiligheid verhoogd, wel dat ik... Jammer dat de start wat uit de hand liep i.v.m. slechte verbinding met één van de kandidaten, dat heb je met techniek. Er zijn goede handvaten gegeven waar mee je veiligheid verhoogd, wel dat ik sommige onderwerpen te lang vond duren mogelijk doordat ik die kennis al heb.

Best interessant. Aantal interessante onderwerpen zijn aanbod gekomen. Miste echter wel de draad en een logische volgorde in de training.

Buren

Heel duidelijk overgebrachte informatie die erg actueel is. vlot en fijne afwisseling van Jay in de presentatie

Heeft mij de gewenste inzichten gegeven in de NTA, soms iets te diepgaand