De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Withaar, H.
Helder duidelijke uitleg. voldoende ruimte voor eigen inbreng
Ondanks dat de cursus online was, was deze duidelijk te volgen en waren de documenten van te voren doorgestuurd. Eventueel verbeterpunten: door in de camera te kijken, meer "contact" met de...Ondanks dat de cursus online was, was deze duidelijk te volgen en waren de documenten van te voren doorgestuurd. Eventueel verbeterpunten: door in de camera te kijken, meer "contact" met de deelnemers. Wellicht ook duidelijke instructie/afspraak van te voren, bijvoorbeeld iedereen camera aan, zodat meer contact is. Het digitale scherm was aardig maar af en toe moeilijk te lezen (op zich geen probleem want we hadden de sheets), echter scherm delen had duidelijker geweest. Persoonlijk vond ik het laatste gedeelte van de cursus over statica erg interessant en had van mij in verhouding meer aandacht mogen hebben t.o.v. zonering en wetten.
Duidelijke uitleg over uiteenlopende onderwerpen.
Duidelijke uitleg
Goede training. Veel informatie ontvangen. Duidelijke voorbeelden en fijn dat de informatie en slides van te voren gedeeld waren met deelnemers. Interactie is iets minder door online format en...Goede training. Veel informatie ontvangen. Duidelijke voorbeelden en fijn dat de informatie en slides van te voren gedeeld waren met deelnemers. Interactie is iets minder door online format en misschien zou dat nog wat vergroot kunnen worden d.m.v. meer case studies, maar was zeer goed te doen zo online!
De docent, geeft de training op een ontspannen sfeer met veel praktijk voorbeelden zodat de training niet saai en leerzaam is. Ook was er bij ons veel interactie tussen docent en wij, maar dat ligt...De docent, geeft de training op een ontspannen sfeer met veel praktijk voorbeelden zodat de training niet saai en leerzaam is. Ook was er bij ons veel interactie tussen docent en wij, maar dat ligt ook aan ons omdat we ook met voorbeelden en vragen kwamen????
Een vlotte en uitgebreide uiteenzetting met een docent die gevat inpikte op onze werksituaties. Was zeker geen saaie bedoening maar een vorming gestuurd naar onze interesses. Dankjewel!
Cursus was erg theoretisch, had meer praktijk willen zien
Vind online niet erg prettig het was wel goed voorbereid
Stins, H.R.
De training sloot goed aan op onze werkzaamheden. We hebben er veel geleerd over de bepalingen die van toepassing zijn op onze branche. De docent wist ook goed de aandacht van de klas te behouden en...De training sloot goed aan op onze werkzaamheden. We hebben er veel geleerd over de bepalingen die van toepassing zijn op onze branche. De docent wist ook goed de aandacht van de klas te behouden en doceerde enthousiast.