Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

De training is in de basis opgezet voor de NEN bijwoners ipv een train de trainer opleiding om SCL auditoren bij te scholen.
Dit geeft verwarring bij de inschrijving, de bevestiging en start...
Dit geeft verwarring bij de inschrijving, de bevestiging en start van de training.
Tijdens de opening van de training hebben we allemaal input kunnen leveren van wat we behandeld wilde hebben en dat is ook zo gebeurd. uiteindelijk was de training prima zo.

Ik begreep eerst niet de relatie tussen het doel van de training en de opzet van de training maar tijdens de les wordt de opzet en doel duidelijk.
De les gaf veel ruimte om eigen ervaringen en...
De les gaf veel ruimte om eigen ervaringen en vragen te delen hetgeen als positief is ervaren.

Vrij interactief karakter, waardoor er ruimte was voor onderlinge discussie.

Goede voorbereiding. Door de opzet van de voorbereidende module werk je al met de nieuwe SCL.
Jammer dat er zo weinig terugkoppeling is geweest over de resultaten van de voorbereidende module (de resultaten op de vragen).
Hiernaast wordt veel tijd besteed aan de praktijkcasus met rollenspel. Dit is meer iets voor beginnende auditoren. Bij ervaren auditoren had de tijd beter benut kunnen worden met een verdiepende discussie over bijvoorbeeld de antwoorden op de voorbereidende vragen.

Ik vond de training erg nuttig en heeft aan mijn verwachtingen voldaan.
Uitleg was goed en begrijpelijk.
Ik vond de training erg nuttig en heeft aan mijn verwachtingen voldaan.
Uitleg was goed en begrijpelijk.
Enige verbeterpunt was dat het laatste gedeelte (deel2) erg snel doorlopen werd ivm de beschikbare tijd en daardoor niet de aandacht kreeg wat het wel nodig had m.i.

Het ochtendprogramma was prima. De middag bestond voornamelijk uit rollenspellen en dat komt altijd geforceerd over.

Dhr. Ralph Simons

Deze training is een meerwaarde voor eigenlijk elke auditor van de SCL 2.0, niet alleen voor trainers

Dhr. Paul van Daal

Ik vond de ochtend heel goed met duidelijke uitleg over de nieuwe SCL 2.0.
Ik vond de ochtend heel goed met duidelijke uitleg over de nieuwe SCL 2.0.
Het middagdeel met de rollenspelen wat minder. Wat mij betreft kwam de nadruk teveel liggen op auditvaardigheden en minder op de inhoud.

Goede training maar die de twijfels over de beoordelingen in de praktijk niet heeft weggenomen en mogelijk nog wel meer twijfels heeft opgeleverd. Dat is geen verwijt richting de docenten, die... Goede training maar die de twijfels over de beoordelingen in de praktijk niet heeft weggenomen en mogelijk nog wel meer twijfels heeft opgeleverd. Dat is geen verwijt richting de docenten, die hebben een goede invulling gegeven aan de training.

Dhr. FERRE KOOPMAN

Het blijft een verplichting. Dankzij de docenten en de groep werd het een leerzame en prettige dag.