Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Dhr. Koen Wijnhoven

Ik had vooraf niet echt een verwachting, een goede beoordeling op deze vraag kan ik dus niet geven. Onze opleider geef ik een 10, vond Bart erg geschikt om de training te geven. Als ik voor mijzelf... Ik had vooraf niet echt een verwachting, een goede beoordeling op deze vraag kan ik dus niet geven. Onze opleider geef ik een 10, vond Bart erg geschikt om de training te geven. Als ik voor mijzelf spreek dan vond ik het wel lastig dat het lesmateriaal in het Engels was. Ik kan mij doorgaans prima redden met Engels maar, wanneer er een hoop informatie in korte tijd op je afkomt dan vergt dat toch wel wat van je concentratie.

Goede voorbereiding middels informatie die vooraf online gedeeld werd, de dag zelf zat inhoudelijk goed in elkaar.

OMdat het hier een bewustzijns training bevatte was de lengte en de inhoud van de training, naar mijn mening, te uitgebreid.

Dhr. Peter Horsmeijer

De training is gericht op gesprekstechnieken en auditorvaardigheden. Ik had zelf meer inhoudelijke toelichting op de norm willen hebbennen ook verwacht dat de training hierover zou gaan.

Dhr. Anton Hartsuiker

De training gaf een goed en vooral breed beeld van de aspecten welke met de norm te maken hebben, evenals de mogelijke aanpak en kritische factoren. Daarbij was de trainer zeer ervaren en nam ons op... De training gaf een goed en vooral breed beeld van de aspecten welke met de norm te maken hebben, evenals de mogelijke aanpak en kritische factoren. Daarbij was de trainer zeer ervaren en nam ons op een zeer inspirerende wijze mee in de materie.

We zijn stap voor stap meegenomen in de denkwijze. Er zat een goede opbouw in de training. Eerst over soorten personen en dan meer naar de inhoud. De opdrachten waren gericht op onze organisatie wat... We zijn stap voor stap meegenomen in de denkwijze. Er zat een goede opbouw in de training. Eerst over soorten personen en dan meer naar de inhoud. De opdrachten waren gericht op onze organisatie wat ik als een pluspunt heb ervaren.

Erg leerzaam. Voor mij zonder elektro achtergrond regelmatig moeilijke stof maar dankzij de vele praktijkvoorbeelden toch goed te volgen.
De vele praktijkvoorbeelden maakten de cursus ook leuk...
De vele praktijkvoorbeelden maakten de cursus ook leuk om te volgen, en zorgden er ook voor dat we het belang van de kritische zaken die werden aangekaart inzien.