Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Informatief, verduidelijkend. rollenspel del was matig en bracht weinig extra's voor ervaren auditors

Marcel Vrakking

Ik heb het als een zeer nuttige training ervaren. Inhoudelijk sterk op de praktijk gericht. Voldoende gelegenheid voor discussie over bepaalde SCL-thema's. De 2 docenten vullen elkaar juist aan.... Ik heb het als een zeer nuttige training ervaren. Inhoudelijk sterk op de praktijk gericht. Voldoende gelegenheid voor discussie over bepaalde SCL-thema's. De 2 docenten vullen elkaar juist aan. Behandelde cases herkenbaar en door middel van rollenspel veel interactie!

Mijn kennis over het onderwerp is door het volgen van de cursus zeker vergroot. De begrippen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid zijn uitgebreid besproken en toegelicht. De kern van de... Mijn kennis over het onderwerp is door het volgen van de cursus zeker vergroot. De begrippen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid zijn uitgebreid besproken en toegelicht. De kern van de boodschap , waarvoor zijn er wetten en normen kwam duidelijk uit de verf. Soms ging de overdracht van de informatie vrij snel

Veel kennis en ervaring en sluit goed aan in de praktijk.

Zeer basis, altijd wel goed om de basis weer even op te halen

Wij komen misschien uit een wrede hoek (Docenten cybersecurity bij een hoge school) maar ik heb er erg veel aan gehad. Ik hou van voorbeelden uit bedrijfsleven aangezien wijzelf niet erg aannemelijk... Wij komen misschien uit een wrede hoek (Docenten cybersecurity bij een hoge school) maar ik heb er erg veel aan gehad. Ik hou van voorbeelden uit bedrijfsleven aangezien wijzelf niet erg aannemelijk is dat wij zelf in een desbetreffende situatie terecht zouden komen. Monique is erg fanatiek en energiek en dat is erg prettig!

Erg praktijkgericht en relatief flexibel in de stof. De e-Learning kan wel verbeteren in kwaliteit en nut.

De training heeft inzicht gegeven in de Norm: het waarom en hoe toepassen.

Kleine groep met mooie interactie die ook ruimte kreeg van de cursusleider voor interactie en persoonlijke vraagstukken. Wel weer aan het denken gezet over diverse vraagstukken.