De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Goede opleiding van een trainer met goede kennis van zaken
Janco Rampart
Heb in het recente verleden al via leveranciers cursussen gehad hierover en ook van Henrie. Hij geeft duidelijk uitleg en gaat grondig door de stof heen maar met alleen het hoognodige i.v.m. de...Heb in het recente verleden al via leveranciers cursussen gehad hierover en ook van Henrie. Hij geeft duidelijk uitleg en gaat grondig door de stof heen maar met alleen het hoognodige i.v.m. de tijd. Verder komen er ook punten naar voren die ook al behandeld zijn bij de 61439 cursus die bij 2 weken daar voor was. Dit komt natuurlijk dat er raakvlakken zijn in de normen maar met enige afstemming van de docenten zouden er ook andere items behandeld kunnen worden of met meer diepgang.
Leerzame training
Dhr. Eric Nijs
Dhr. Smit heeft duidelijk weergegeven wat de cursus inhoudt en ons laten zien hoe wij vervolgens de ontvangen informatie kunnen toepassen op situaties zoals deze zich gaan voordoen in NEN keuring...Dhr. Smit heeft duidelijk weergegeven wat de cursus inhoudt en ons laten zien hoe wij vervolgens de ontvangen informatie kunnen toepassen op situaties zoals deze zich gaan voordoen in NEN keuring cursus Methodiek 3 en 4.
Johan is zeer gedreven.
Top Risicomanagement breder beschouwen en die in kansen omzetten Tip Leg niet als docent je bordje neer op die van een student en dan denken grappig te zijn.
Mevr. Monica Dias dos Reis
De training is duidelijk en met een goed opgebouwde structuur. Er wordt gewerkt met voorbeelden in het veld en dat geeft een goed beeld.
Goed verzorgde training. Met duidelijke presentatie + hard copy uitdraai. Presentatie was goed te volgen door de ruime opzet. Goede interactie docent met de cursisten en ook onderling. Ik heb de...Goed verzorgde training. Met duidelijke presentatie + hard copy uitdraai. Presentatie was goed te volgen door de ruime opzet. Goede interactie docent met de cursisten en ook onderling. Ik heb de presentatie als zeer positief ervaren
Goede en duidelijke uitleg gehad
Ik heb de training gevolgd om als W man meer kennis van de NEN1010 te krijgen. Het raakvlak waar ik mee te maken heb is vaak met ondergrondse bekabeling voor WKO systemen. Dit had ik gemeld in de...Ik heb de training gevolgd om als W man meer kennis van de NEN1010 te krijgen. Het raakvlak waar ik mee te maken heb is vaak met ondergrondse bekabeling voor WKO systemen. Dit had ik gemeld in de vragen vooraf, ook hier is tijdens de training even specifiek op in gezoomd. Helemaal TOP