Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Het was een goed uitleg om hoe je moet beginnen, met uitleg over de redeneren van de geschreven norm

De trainer heeft de stof goed en op een leuke manier overgebracht

Trainer die zich flexibel opstelt ten opzichte van discussies en vraagstukken en daar de cursus op aanpast

Sterke punten zijn o.a. de kennis van de trainers en het cursus materiaal (inlezen voordat de cursus begint) Zwakke punten: met het rollenspel gaat veel discussietijd verloren die nodig is om... Sterke punten zijn o.a. de kennis van de trainers en het cursus materiaal (inlezen voordat de cursus begint) Zwakke punten: met het rollenspel gaat veel discussietijd verloren die nodig is om inhoudelijk een sterk en onderbouwd beeld te krijgen waarop je een organisatie moet beoordelen "in de geest van". Wat zijn rode vlaggen waarop je bij de terugkoppeling naar de klant )goed verdedigbaar) op kunt terugvallen indien je van mening bent dat ze niet voldoen..

Training was informatief. Fijn en leuk dat er ook opdrachten tussen zaten om het interactief te maken.

Het is vrij kort, toch is het de trainer gelukt een aantal belangrijke onderwerpen helder toe te lichten.

Duidelijke structuur en informatief, waarmee een duidelijk beeld van NEN7510 in zijn geheel wordt gegeven.

Mw. Shirley Gummels

Het is droge stof, maar dat maakt het niet minder interessant. Ik als leek heb er veel aangehad. Het is voor mij duidelijk waar er op getoetst wordt wanneer er een (her)certificering is.

Dhr. A. Goard

Goede training: theorie werd duidelijk weergegeven, ruimte voor meningen en praktijkervaringen. Prettige docent: gaf goede verduidelijking van theorie, zelf veel ervaring met norm en betrok alle... Goede training: theorie werd duidelijk weergegeven, ruimte voor meningen en praktijkervaringen. Prettige docent: gaf goede verduidelijking van theorie, zelf veel ervaring met norm en betrok alle deelnemers bij training.