Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Zeer duidelijk pragmatisch en toegespitst op daadwerkelijke praktijkvoorbeelden. perfect!

Het was prettig dat Hubert oog had voor de verschillende situaties van de cursisten en inging op specifieke situaties waarmee je als cursist in de praktijk te maken kunt krijgen.

Goede uitleg. Vragen werden goed en uitgebreid beantwoord.

Duidelijk verhaal, de beste man weet waar die het over heeft en brengt dat erg goed over

Ik ging met niet al te positieve verwachtingen de training in, bereidde me voor op saaie, taaie kost. Dat was het ook wel een beetje, maar de trainer wist er een mooie draai aan te geven, waardoor... Ik ging met niet al te positieve verwachtingen de training in, bereidde me voor op saaie, taaie kost. Dat was het ook wel een beetje, maar de trainer wist er een mooie draai aan te geven, waardoor de toegevoegde waarde van de inhoud zeker tot z'n recht kwam. Wel veel gestrooi met afkortingen. Die waren voor mij niet relevant, waardoor ik de neiging had om af te dwalen.

Robin Biesaart

Pouw heeft ontzettend veel kennis en ervaring en daardoor wordt het erg boeiend om naar te luisteren. Mijn technische kennis is MBO4-Niveau mechatronica en daardoor zijn de normen best pittige stof... Pouw heeft ontzettend veel kennis en ervaring en daardoor wordt het erg boeiend om naar te luisteren. Mijn technische kennis is MBO4-Niveau mechatronica en daardoor zijn de normen best pittige stof om helemaal doorheen te gaan. Door praktische voorbeelden van Pouw werd het hierdoor een stuk eenvoudiger te begrijpen. Ik heb hier erg veel aan gehad.

Duidelijk, helder, en op een fijne manier uitgelegd