Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Training was veel theorie, met name over de iso norm. Weinig praktijk voorbeelden daaraan gekoppeld vanuit de groep gevraagd. Redelijk wat verwarring over wat je wel en niet als interne auditor... Training was veel theorie, met name over de iso norm. Weinig praktijk voorbeelden daaraan gekoppeld vanuit de groep gevraagd. Redelijk wat verwarring over wat je wel en niet als interne auditor aangeeft omdat er ook voorbeelden vanuit de docent werden aangedragen als auditor voor een Norm (bv BRC).
Verbeterpunt is zeker een echte audit uitvoeren tijdens de training

Michel Oomens

Het lasmateriaal is digitaal goed ontvangen maar naamkaartjes en schrijfmateriaal en dergelijke ontbraken die dag. Er is al contact geweest om het lesmateriaal uit te printen en te laten bezorgen... Het lasmateriaal is digitaal goed ontvangen maar naamkaartjes en schrijfmateriaal en dergelijke ontbraken die dag. Er is al contact geweest om het lesmateriaal uit te printen en te laten bezorgen zodat alle deelnemers hierin kunnen terugblikken en notie kunnen maken waar nodig.

Algemene ervaring is goed. Duidelijk en zeer helder

Dhr. Patrick Borgmans

Zeer goede communicatie en interactie tussen auditor en auditee

Martijn Gregoire

De docent wist een goede inschatting te maken wat wij als groep belangrijk vonden om goed te functioneren als werkverantwoordelijke. Hierdoor was de training niet te zwaar en bleef de vaart er... De docent wist een goede inschatting te maken wat wij als groep belangrijk vonden om goed te functioneren als werkverantwoordelijke. Hierdoor was de training niet te zwaar en bleef de vaart er lekker in zitten. Zeer leerzame dag gehad, top voor Roy !

Dhr. André Flos

De training werd op een prettige interactieve manier gegeven. Ook de locatie was prima.

Genoeg ruimte voor vragen. duidelijke uitleg met goede praktijkvoorbeelden. manier van geven van training was erg fijn

Dhr. Robert Geijsel

Super enthousiaste en daarmee aanstekelijke leraar. Veel doeltreffende kennis op kunnen doen. Goede faciliteiten van de locatie.

Een idee om de Norm meer inhoudelijk te bekijken. Hoe lees je hem nu? Wat staat er nu? Over het algemeen zijn normen best wel in moeilijke woorden beschreven, met ook nog met veel onduidelijkheden.... Een idee om de Norm meer inhoudelijk te bekijken. Hoe lees je hem nu? Wat staat er nu? Over het algemeen zijn normen best wel in moeilijke woorden beschreven, met ook nog met veel onduidelijkheden. Ook staan er in de norm veel verwijzingen naar andere hoofdstukken, paragraven, tabellen of bijlages. En ik denk zeker als je nog maar net in het vak zit en de norm niet of nauwelijks gebruikt hebt, het bovenstaande erg belangrijk is. Als je weet hoe je dan de norm moet lezen, dan is het niet heel belangrijk wat er allemaal gezegd wordt maar vooral hoe.