Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Het is veel stof, maar de manier waarop de stof wordt gebracht is goed

Als werkvoorbereider had ik niet zoveel aan de training. Ik vond dat er statisch les gegeven werd.

Zeer positief. Pouw is duidelijk een trainer met inhoud en weet heel goed waar hij het over heeft. Middels historische verhalen maakt hij de stof tastbaar waardoor je een bepaalde onderwerp altijd... Zeer positief. Pouw is duidelijk een trainer met inhoud en weet heel goed waar hij het over heeft. Middels historische verhalen maakt hij de stof tastbaar waardoor je een bepaalde onderwerp altijd in een context kan plaatsen.

Praktijk ervaring van leraar en het praktisch benaderen van de theorie

Goede uitleg van de normen. Positieve interactie.

Het was een prima training, Robert heeft ons uitgebreid meegenomen in de opbouw van de wetgeving en overgangsbepalingen tussen MDD en MDR. Ook is Robert goed ingegaan op de praktijkcasussen. Een... Het was een prima training, Robert heeft ons uitgebreid meegenomen in de opbouw van de wetgeving en overgangsbepalingen tussen MDD en MDR. Ook is Robert goed ingegaan op de praktijkcasussen. Een verbeterpunt voor deze training "op locatie": de training volgde eigenlijk de standaard opzet, het was nog sterker geweest als in de opbouw van de training eerder ingezoomd was op consequenties voor ons als ziekenhuis.

Sterke punten: algemene slides, met een goede verdeling tussen algemeen en (onze case) user-specifieke impact. Dynamisch; tijdens het doornemen van de slides was er voldoende ruimte om vragen te... Sterke punten: algemene slides, met een goede verdeling tussen algemeen en (onze case) user-specifieke impact. Dynamisch; tijdens het doornemen van de slides was er voldoende ruimte om vragen te stellen; wat tot een dynamische en betrokken resultaat opleverde. Kennisniveau van de trainer; allerlei toekomstige implementaties rondom de MDR konden worden aangegeven, zodat wij ons daarop kunnen voorbereiden. Verbeterpunten:-

Dhr. Ferdy Meppelder

Fijne afwisseling van theorie en werkelijk oefenen.

Er wordt veel kennis gedeeld, maar er is wat weinig interactie waardoor ik de training toch wel als 'droog' heb ervaren