Snelle levering die goed verzorgt was

jullie website zou een wat betere design kunnen gebruiken

Aie Karamba

I was browsing reddit/Nerf

Everything is fine. Maybe you should also sell (full)autokits for Stryfe.

Helemaal goed, geen aanmerkingen.

Nee ... ik ben helemaal tevreden over de service! Het enige was dat een bepaalde nerf die wel weer op voorraad was nog op ‘uitvekocht’ Stond ... maar dat was een foutje begreep ik. Geen probleem... Nee ... ik ben helemaal tevreden over de service! Het enige was dat een bepaalde nerf die wel weer op voorraad was nog op ‘uitvekocht’ Stond ... maar dat was een foutje begreep ik. Geen probleem want toen ik daar over belde werd ik vriendelijk te woord gestaan en kon ik de nerf al snel bestellen ...

Daniëlle

Prima, duidelijke omschrijving en zeer overzichtelijk te vinden in al de verschillende 'nerfopties'

Vanessa

Snelle levering! En netjes verpakt.

Goedkope variant van de balletjes zou ook welkom zijn!

Reactie Nerf-pijltjes.nl:

Goedkopere Rival balletjes zijn helaas lastig te vinden: het blijkt moeilijk om goede kwaliteit te maken. Maar: in februari komt er een nieuw merk met balletjes van goede kwaliteit: die zouden... Goedkopere Rival balletjes zijn helaas lastig te vinden: het blijkt moeilijk om goede kwaliteit te maken. Maar: in februari komt er een nieuw merk met balletjes van goede kwaliteit: die zouden goedkoper moeten zijn!

Snel, duidelijk en overzichtelijk.

Nope

Prettige en snelle communicatie.

Snelle levering en kwaliteit is prima!

Duidelijke site, snelle levering en vondt het fijn om op de hoogte gehouden te worden van de levering..

Prima! niets mis mee gewoon goeie levertijd, normale verzendkosten, goeie producten zoals de Rival blasters die niet op andere plekken in nederland verkrijgbaar zijn (zover ik weet)

het zou fijn zijn als er meer voorraad was, ik was van plan de Nemesis te bestellen helaas is die alweer uitverkocht

Reactie Nerf-pijltjes.nl:

We proberen altijd voorraad te houden, en hebben de voorraad in het afgelopen jaar ook vergroot. Helaas zijn we daarin ook wel afhankelijk van leverancier, waardoor het niet altijd lukt. In het... We proberen altijd voorraad te houden, en hebben de voorraad in het afgelopen jaar ook vergroot. Helaas zijn we daarin ook wel afhankelijk van leverancier, waardoor het niet altijd lukt. In het geval van de Nemesis: die is uit het assortiment en komt dus waarschijnlijk niet meer terug. We zijn op zoek naar alternatieve inkoop mogelijkheden.