Pressies wat ik verwachten.

Martin

Makkelijk te bestellen en heldere omschrijvingen. De bestellingen waren tot twee keer toe super snel binnen. De pijltjes zijn van super kwaliteit en lopen niet vast. De worker parts zijn geweldig.... Makkelijk te bestellen en heldere omschrijvingen. De bestellingen waren tot twee keer toe super snel binnen. De pijltjes zijn van super kwaliteit en lopen niet vast. De worker parts zijn geweldig. Ik kan iedereen deze producten aan raden.

Meer worker producten omdat die in Nederland lastig te krijgen zijn voor consumenten.

Reactie Nerf-pijltjes.nl:

Uitbreiding van assortiment Worker producten en soortgelijke producten wordt aan gewerkt! Dit soort producten kost veel tijd om te regelen, daarom kan het nog even duren voordat het zover is.... Uitbreiding van assortiment Worker producten en soortgelijke producten wordt aan gewerkt! Dit soort producten kost veel tijd om te regelen, daarom kan het nog even duren voordat het zover is.
Mocht je op zoek zijn naar een specifiek item, laat het weten, dan kijken wij wat we kunnen regelen.
Krijn Verbruggen
Nerf-pijltjes.nl

Perfect, Nerf Rival besteld, dag daarna binnen. Top!

Pooyan

Super snel

Mod kits aanbieden

Reactie Nerf-pijltjes.nl:

Bedankt voor de feedback!
Mod kits hopen wij in de toekomst aan te kunnen bieden, hier zijn wij mee bezig, maar dit heeft nog tijd nodig.
Krijn...
Bedankt voor de feedback!
Krijn Verbruggen
Nerf-pijltjes.nl

Prima, snelle en goede service. Nog gebeld omdat de handle van de Nerf Rival Apollo erg stroef tot niet over ging. Maar dit gaat gewoon lastig/zwaar, dus ons "probleem" opgelost.

J

Waardeloos. Fladderen en lopen vast.

Betere spullen verkopen

Reactie Nerf-pijltjes.nl:

Ter info: het product waar het over gaat zijn de vortex schijfjes.
Ter info: het product waar het over gaat zijn de vortex schijfjes.
Helaas hebben wij geen bericht gehad over deze klacht, en dus ook geen mogelijkheid gehad dit probleem op een nette manier op te lossen. Als u contact opneemt met een probleem proberen wij dit zo goed mogelijk op te lossen.
In onze testen werken de schijfjes goed, daarom zouden wij graag willen weten wat de problemen zijn, en met welke blasters. Zonder deze informatie en reactie van uw kant kunnen wij u niet verder helpen.

Max

Zeer positief! Ik bestel graag weer.

Misschien nog leuke aanbiedingen?

Pijltjes zijn prima

verzendkosten wegwerken

Luuk de Lange

Bestellen, betalen en levering van de producten gingen zo als het hoort. Zelfs nog op de hoogte gehouden van het te verwachten bezorgingsmoment.

Geen.

Zeer goed