Niek

Levering netjes op tijd geleverd

H Hagebeek

Zeer goed, snelle levering.

Geen, ga zo door

Nick

Snelle communicatie en ook klantgerichte oplossingen

Silvia Manders

Uitgebreid assortiment, betaalbaar, snel geleverd.

Gijsbert van der Klis

Goede producten, snel geleverd. 1 van de 2 bestelde nurfpistolen deed het niet goed. Na 1 mailtje kregen we gelijk een nieuw pistool opgestuurd, we konden het andere retour sturen. Super service!... Goede producten, snel geleverd. 1 van de 2 bestelde nurfpistolen deed het niet goed. Na 1 mailtje kregen we gelijk een nieuw pistool opgestuurd, we konden het andere retour sturen. Super service!
Alle begrip dat er een keer iets kan haperen, als het zo opgelost wordt is het geen enkel probleem.

geen.

Patricia

Joke Bruneel

Heel snel!

Bert van Houdt

Positief, snel antwoord op vragen.

H.W. ter STEEG

Leuk en netjes verpakt

geen verbeterpunten om aan toe te voegen

dennis lindenburg

Ik heb al een aantal geweren gekocht bij nerfpijltjes.nl en ik vind de het echt een top site zeker als nerf je hobby is is het helemala top ik heb zelf ook een youtube kanaal over nerf genaamt... Ik heb al een aantal geweren gekocht bij nerfpijltjes.nl en ik vind de het echt een top site zeker als nerf je hobby is is het helemala top ik heb zelf ook een youtube kanaal over nerf genaamt "nerfcowboy nederland" en ik ben altijd super positief als ik weer een paketje heb binnen gekregen van nerfpijltjes.nl

Het eenigste wat ik mis is wat meer geweren op de site want ik vind het best weinig als je kijkt hoeveel geweren er niet wel zijn en misshien ook wel een aparte pagina voor andere soorten geweren... Het eenigste wat ik mis is wat meer geweren op de site want ik vind het best weinig als je kijkt hoeveel geweren er niet wel zijn en misshien ook wel een aparte pagina voor andere soorten geweren die niet van nerf zijn.