Open en eerlijk contact. Duidelijke afspraken.
Reactie .NET Professionals :
Fijn dat je het al prettig hebt ervaren, veel succes met je nieuwe uitdaging!
Fijn dat je het al prettig hebt ervaren, veel succes met je nieuwe uitdaging!
Hi Ivy,
Fijn om te lezen dat je positieve ervaring hebt en je de communicatie als duidelijk en eerlijk hebt ervaren.
Veel succes met je nieuwe baan!
Hi Dennis,
Leuk te lezen dat je het contact als positief hebt ervaren en er goede vacatures met je gedeeld zijn. Veel succes met je nieuwe baan.
Team Java Professionals
Bedankt voor de vriendelijke woorden Chris, het was inderdaad een prettige samenwerking en we houden contact. Veel succes de komende tijd!
Colin
Fijn om te horen dat je de samenwerking als prettig hebt ervaren, Jesse. Ik wil je bedanken voor het vertrouwen en wens je veel succes bij je nieuwe werkgever.
Groetjes, Tesse Ruttenberg
Hi,
Bedankt voor je leuke review en het vertrouwen tijdens jouw zoektocht naar een passende uitdaging. Veel succes en werkplezier bij je nieuwe werkgever! Groetjes, Tesse Ruttenberg
Bedankt voor je vertrouwen en de prettige samenwerking. Mooi om te zien dat we samen het perfecte bedrijf hebben gevonden. Ik wil je heel veel succes en werkplezier wensen!
Groetjes,
Tesse
Namens mij en Colin bedankt voor de mooie woorden Bas! Hopelijk komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen!
Roël
Hi Veerle,
Fijn te lezen dat je onze persoonlijke aanpak kan waarderen. Ik wens je veel succes en werkplezier bij je nieuwe baan!
Bedankt voor je positieve feedback, veel succes met je nieuwe uitdaging!