Deskundigheid

Hun aandacht

Geen opmerkingen

She Flore B.V.

In één woord: ontzorgd

New Energy Printing denkt met je mee, is snel met reageren en handelt proactief. Een hele fijne partner om mee samen te werken. We voelden ons écht ontzorgd als klant. Een absolute aanrader, en wij... New Energy Printing denkt met je mee, is snel met reageren en handelt proactief. Een hele fijne partner om mee samen te werken. We voelden ons écht ontzorgd als klant. Een absolute aanrader, en wij komen ook zeker weer terug bij een volgende opdracht.

Geen.

BioBaas

Snelle prettige communicatie.

Heldere communicatie. Er wordt met je meegedacht. Afspraken worden nagekomen.

Orange Tree Foudation

Zeer goed

professioneel en behulpzaam

Sint Nicolaas Roosendaal

Super!

Vriendelijk, behulpzaam en goede service

Barbara Mulle Coaching

Het is de derde keer dat ik met New Energy Printing samenwerk. De snelle en adequate en tevens persoonlijke service is fantastisch. Zelden ben ik zo goed geholpen. Had ik een vraag of wijziging,... Het is de derde keer dat ik met New Energy Printing samenwerk. De snelle en adequate en tevens persoonlijke service is fantastisch. Zelden ben ik zo goed geholpen. Had ik een vraag of wijziging, binnen no time een reactie. De kwaliteit van mijn boeken is hoogstaand. Voor mij geen andere drukker meer.

Service, snelle reactie, snel schakelen, meedenken, betrouwbaar, vriendelijk, warm, zeer klantgericht, korte lijntjes

Arjen Buikstra

Dit is het tweede boek dat ik via New Energy (in eigen beheer) heb uitgegeven en een eventueel volgend boek zal ook via hen gaan. Vriendelijke mensen, goede begeleiding, meedenkend en uitstekende... Dit is het tweede boek dat ik via New Energy (in eigen beheer) heb uitgegeven en een eventueel volgend boek zal ook via hen gaan. Vriendelijke mensen, goede begeleiding, meedenkend en uitstekende communicatie.

Vriendelijke mensen, goede begeleiding, meedenkend en uitstekende communicatie.

Een (gratis) proefdrukexemplaar zou heel fijn zijn.

Bert Aanstoot, Books 4 Life, Utrecht

Zeer snel en adequaat.

1.Zeer behulpzaam voor iemand (ik) die digitaal een ramp is.
2. Zeer attent inzake het volgen van het proces.
3. Tot in detail accuraat.

BILLIARD BV

Ik was als auteur op zoek naar een eigen druk van mijn boek: een kwalitatieve paperback druk als hand-out tijdens Masterclasses die ik organiseer rond de topics van dit managementboek. Via een... Ik was als auteur op zoek naar een eigen druk van mijn boek: een kwalitatieve paperback druk als hand-out tijdens Masterclasses die ik organiseer rond de topics van dit managementboek. Via een online offerte werd ik snel gecontacteerd en werd er een helder beeld geschept rond de mogelijkheden op maat van mijn wensen en behoeften. Bovendien kreeg ik 2 voorbeelden van boekdrukken en papierkwaliteit toegestuurd, waardoor ik een weloverwogen beslissing kon maken. Voor de opmaak en uitwerking kon ik bij New Energy Printing rekenen op een zeer persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak. De levering gebeurde sneller dan verwacht en ik ben zo ontzettend tevreden over de kwaliteit! Een fijne samenwerking.

Snel, dynamisch, persoonlijke aanpak, kwaliteit.

Niets, blijf zo verderdoen!

Hoitingh Online

Vanaf de start een super vriendelijke benadering, duidelijke uitleg en goede info tijdens het hele traject, ook bij overhandigen van een project aan een collega.

Duidelijk, zeer klantvriendelijk, nemen alle tijd.