Deskundigheid
Resultaat
Advies

Mijn ervaring met New Energy is zeer positief! De communicatie verliep soepel en prettig, de medewerkers waren zeer vriendelijk en meedenkend. Over het resultaat van het drukwerk ben ik ook heel... Mijn ervaring met New Energy is zeer positief! De communicatie verliep soepel en prettig, de medewerkers waren zeer vriendelijk en meedenkend. Over het resultaat van het drukwerk ben ik ook heel tevreden.

Goede communicatie. Geven goede tips, dus denken mee en leven zich in in het project.

Mike / nmg

Dit was onze eerste samenwerking met New Energy Drukwerk. De kennismaking verliep zeer positief, het is een zeer vriendelijk team dat me snel en correct heeft verder geholpen. Het verloop van... Dit was onze eerste samenwerking met New Energy Drukwerk. De kennismaking verliep zeer positief, het is een zeer vriendelijk team dat me snel en correct heeft verder geholpen. Het verloop van offerteaanvraag tot levering van het drukwerk verliep enorm vlot, zonder enige hekelpunten. Drukwerk werd geleverd op de vooraf geplande leverdatum, zonder enige vertraging.

Na mijn offerteaanvraag (ik had zelf specificaties in gedachte) heeft NED mij via hun expertise aangeraden om voor een licht aangepaste versie te kiezen, waardoor we zelfs kosten konden besparen.

Vriendelijk, snel in communicatie en uitvoering, meedenkend, goed georganiseerd

Reëlle Communicatie

Ik heb het ervaren als een goede samenwerking. Over het algemeen is er vlotte communicatie over mogelijkheden. Dit heb ik met name ervaren bij het begeleiden van de opdracht en de administratie. De... Ik heb het ervaren als een goede samenwerking. Over het algemeen is er vlotte communicatie over mogelijkheden. Dit heb ik met name ervaren bij het begeleiden van de opdracht en de administratie. De verkoop ging op zich ook prima, alleen wisselden daar de contacten nogal eens. En niet iedereen was even duidelijk. Wel is er heel flexibel omgegaan met het uitbrengen van aangepaste offertes. Er wordt ook goed meegedacht over de uitvoering van een boek. Bij een medewerker kreeg ik niet echt de bevestiging dat mijn opdracht in goede handen was. Dat is me wel bijgebleven.

Sterke communicatie.
Scherpe prijzen.
Goede kwaliteit.

In het offertetraject meer vastigheid in aanspreekpunt.

Positieve ervaring. Na een kleine drukfout werd zonder meer een nieuwe oplage gedrukt.

No van Mulken

Prettige samenwerking en doen wat ze beloven. Denken mee en reageren direct.
Geweldige service, bedankt.
De boeken zien er schitterend uit.

Klantvriendelijkheid en service.

Reservoir

Goed, heldere communicatie, denkt mee, zeer professioneel

Snel antwoorden op vragen

Prettige medewerkers die begrijpen dat je enthousiast bent over het werk wat je aan hen aanbiedt.

De enthousiaste houding en het meedenken.

Ik wachtte op een bericht wanneer het drukwerk zou worden aangeleverd, omdat zij aangaven dat dit nog werd meegedeeld door de drukkerij in kwestie. Daar moest ik echter zelf nog even achteraan.... Ik wachtte op een bericht wanneer het drukwerk zou worden aangeleverd, omdat zij aangaven dat dit nog werd meegedeeld door de drukkerij in kwestie. Daar moest ik echter zelf nog even achteraan. Uiteindelijk is het drukwerk zelfs een week eerder afgeleverd dan besproken!

Gaby van der Vliet

Prima service, goed contact

Men denkt mee met het proces om ervoor te zorgen dat je, in mijn geval, uitgave van het boek goed wordt.
Duidelijke informatie.

Bepaalde tekeningen moesten verbeterd worden door de vormgever. Helaas zag hij niet direct de dingen die ik wel zag en heb ik een aantal keren aan de bel getrokken omdat de tekeningen niet mooi... Bepaalde tekeningen moesten verbeterd worden door de vormgever. Helaas zag hij niet direct de dingen die ik wel zag en heb ik een aantal keren aan de bel getrokken omdat de tekeningen niet mooi werden. Gelukkig is dit goed gekomen.

Project Leven

Fijn contact in alle stadia van de opdracht.

Flexibel en meedenken

Erg goed geholpen door Jaap, die vriendelijk is, met je meedenkt en moeite doet om te helpen.

Zeer goede prijs
Klantgericht

Het externe koeriersbedrijf had de boeken in eerste instantie op het verkeerde adres afgeleverd; dat is wel dezelfde dag opgelost, o.a. dankzij New energy