Deskundigheid
Resultaat
Advies

Ik heb 500 boeken laten drukken, met een prachtige kwaliteit

prijs/kwaliteit verhouding is super

tegen het einde had ik een iets pro-actievere communicatie verwacht

Brigitte Snoek/Bladzij & Zo

Bladzij & Zo

Vriendelijke en kundige medewerkers die met je meedenken.

Die zijn er ongetwijfeld, maar op dit moment schiet mij niets te binnen.

De Eerste Kamer

New Energy heeft goed meegedacht met onze wensen en het resultaat van ons boekwerk is prachtig geworden.

Ja, New Energy gaat zelf ook voor het beste resultaat. De service was top.

De tip is om de servicegerichte houding vooral vast te blijven houden ook als het bedrijf groeit!

Arteca Nederland B.V.

Prima bedrijf. Goede communicatie mee mogelijk. Afspraken komt men na en verzorgen in overleg een oplossing voor een probleem.

Bij aanvraag van voorbeelden van een catalogus besloot men zelf langs te komen om persoonlijk toelichting te geven. Daar hadden we niet om gevraagd maar zijn daar wel op ingegaan. Dat heeft hen... Bij aanvraag van voorbeelden van een catalogus besloot men zelf langs te komen om persoonlijk toelichting te geven. Daar hadden we niet om gevraagd maar zijn daar wel op ingegaan. Dat heeft hen uiteindelijk de order opgeleverd denk ik.

Op zich niet spannend maar men had na een aantal maanden wel eens kunnen bellen hoe het er voorstond en of we nog positieve of negatieve reacties hebben gehad over de catalogus.

Sharai Hoekema / Fanflicks

Prima, erg klantgericht maar ook persoonlijk en weten duidelijk veel op hun vakgebied. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prijs/kwaliteit; persoonlijk; betrokken; snel schakelend

Communicatie mbt datum aflevering/nazorg; verder eigenlijk alles prima!

Narwal

Over het algemeen goed

pris kwaliteit verhouding uitsekend

Kwalieit 'Towerboek' uitstekend, volgt een tweede druk bij dezelfde drukker in Polen eind 2016
Kwaliteit 'Herbsturm/Autumngail' liet te wensen over. Foto's moesten 'grijs' zijn maar hadden een zweem
Nieuw project 'Dommelboek'(werktitel) moet de kwaliteit hebben van het 'Towerboek'!

Leuk dat je er bent producties

Positief, goed en perfect!

Lars is een topper, niks meer aan doen!

ROBERT SCHREUDER ANTIQUAIR

Vriendelijk, hulpvaardig, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Wijkraad Osseveld-Woudhuis

Met name mail contact en incidentele per telefoon. Wij hebben nu 2x een grote opdracht verstrekt: 5700 wijkbladen van 60+ pagina's full colour. Levering bleek de enige hindernis, ivm niet rijden... Met name mail contact en incidentele per telefoon. Wij hebben nu 2x een grote opdracht verstrekt: 5700 wijkbladen van 60+ pagina's full colour. Levering bleek de enige hindernis, ivm niet rijden van vrachtwagens in weekend door Duitsland, waardoor levering niet op maandag, doch wel op dinsdag kan plaatsvinden. Tweede productie bleek nog niet volledig, maar werd alsnog vlot nageleverd.

Reageren snel op mails en vragen, stellen een nette offerte op en wij ervaren een prettige samenwerking in het algemeen.

Soort van 'track and trace' om te zien hoe ver de opdracht is gevorderd?

LesLab coöperatie U.A.

We hebben verschillende veeleisende producties gemaakt met New Energy Drukwerk met grote partijen. Ondanks wat miscommunicatie af en toe (wat onvermijdelijk is bij zulke grote projecten) hebben de... We hebben verschillende veeleisende producties gemaakt met New Energy Drukwerk met grote partijen. Ondanks wat miscommunicatie af en toe (wat onvermijdelijk is bij zulke grote projecten) hebben de klanten daar weinig van gemerkt en zijn gesignaleerde problemen altijd voortvarend opgepakt. Dank voor de goede samenwerking namens LesLab.

Het meedenken met lastige producties is erg goed.

Niet naar ik zo kan bedenken...