Bjorn & Eddy net vertrokken van onze traprenovatie. En het woord net is letterlijk en figuurlijk. Alles heel proper achtergelaten. 2 topmensen die hun vak kennen. Swonieeren zou ik zeggen zo'n...Bjorn & Eddy net vertrokken van onze traprenovatie. En het woord net is letterlijk en figuurlijk. Alles heel proper achtergelaten. 2 topmensen die hun vak kennen. Swonieeren zou ik zeggen zo'n mensen, meerwaarde voor het bedrijf! Maw. geef ik hun 11/10. Proficiat mannen en bedankt om zo'n proper werk te leveren. Geert & Sonja
Vanderheyden Joachim
Ik was er eigenlijk niet gerust in omdat we weinig contact hebben gehad met de verkoper. Hij had gezegd , als we vragen hadden we hem steeds mochten contacteren, maar toch. Naar het eindresultaat...Ik was er eigenlijk niet gerust in omdat we weinig contact hebben gehad met de verkoper. Hij had gezegd , als we vragen hadden we hem steeds mochten contacteren, maar toch. Naar het eindresultaat toe was dit eigenlijk volledig niet nodig. De plaatsers hebben prachtig werk geleverd, ze vroegen steeds ook wat mijn wensen waren en pasten zich hier aan aan, aan deze trap gaan we nog jaren geniet van hebben. Van het eerste contact tot bij de laatste handtekening is er niets op aan te merken. Het vertrouwen dat jullie ons gaven omtrent betaling van de verschuldigde bedragen gaf ons ook een warm gevoel. Op veel plaatsen is het eerst betalen en dan komen we, wat bij jullie niet het geval was.
Alles goed verlopen goede communicatie..
Yvan De Crae mer
Ok, maar het was wel jammer dat er een belofte niet nagekomen is. Deze is! Dat alles zou gedaan zijn in 2dagen, we hebben 4 weken zonder trapleuning gezeten, wat voor mij zeer moeilijk was daar ik...Ok, maar het was wel jammer dat er een belofte niet nagekomen is. Deze is! Dat alles zou gedaan zijn in 2dagen, we hebben 4 weken zonder trapleuning gezeten, wat voor mij zeer moeilijk was daar ik niet zo goed trappen op kan zonder leuning . Jammer voor dit euvel anders zou ik zelfs een 10 op 10 geven aan New Stairs 😜👍
Kinderdagverblijf Bibiche
Moeite en tijd wordt genomen om ideeën te bespreken en uit te werken. Snel antwoord bij vragen. Mooi werk geleverd.
De werken werden bij ons zeer goed uitgevoerd. De trap is naar mijn mening wel met minimum vijf centimeter verhoogd. Er waren wel wat schermutselingen bij de betaling daar jullie technieker...De werken werden bij ons zeer goed uitgevoerd. De trap is naar mijn mening wel met minimum vijf centimeter verhoogd. Er waren wel wat schermutselingen bij de betaling daar jullie technieker de verkoper niet wou bellen om de bevestiging dat wij nog een reductiebon van 150 euro hadden op de overeengekomen bedrag en die hij eerst niet wou aanvaarden.
Wij waren zeer tevreden over de mannen die bij ons zijn komen werken. Ze hebben hun werk zeer vlot en proper gedaan. Ook zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat van onze trap!
Pascal De Buck
Alle afspraken worden correct uitgevoerd. Zeer vriendelijk en propere afwerking.