De werken/renovatie werd prima uitgevoerd, zelfs nog beter dan voorzien. De werknemers waren vriendelijk, correct en zeer goed in hun job.
Dwayne van der kuylen
Super bedrijf , goede service en super vriendelijke installateurs
Ineke
Afspraken inzake planning werden correct nagekomen. Mooi werk geleverd binnen de afgesproken tijd. Hernieuwde trap is een meerwaarde voor de woning.
Heel mooi werk geleverd, vriendelijk personeel!
elien aernouts
Vriendelijk werk volk. zeer correct. Wachten enkel nog op ons glas. bij de overloop
Gerrit Schelfaut
Zeer vriendelijke en bekwame werklieden,vakmensen
Met de 2 de verkoper had ik meteen vertrouwen , de plaaatsters waren beleefde en vriendelijke mensen . Ze waren correct en deden hun job meer dan goed . . Alles netjes opgeruimd gingen ze...Met de 2 de verkoper had ik meteen vertrouwen , de plaaatsters waren beleefde en vriendelijke mensen . Ze waren correct en deden hun job meer dan goed . . Alles netjes opgeruimd gingen ze elk nr huis . Heb getwijfeld tss upstairs en newstairs en ben blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt ! Top . Enigste waar ik een opmerking over heb zijn de persoonlijke contacten met het onthaal via telefoon .. Voor de rest super tevreden
De Leest
Wij zijn super tevreden van zowel het materiaal als de uitvoering.
muls theo
Top in alle werk dat hier gedaan is geweest en geen enkel vuiltje na de werken