Tevreden over geleverde werk vakmensen.resultaat prima. goede voorafgaande uitleg ,kwaliteitscontrole en vriendelijke personen
Snelle en propere aflevering van de trap. Goede communicatie tussen de mensen die de trap kwamen plaatsen en de ploeg voor de leuning
Zeer vriendelijk en zeer professioneel leveren perfect werk af dank u wel
Lutgard Van Bocxlaer
Ik ben heel tevreden van NEWstairs , ze hebben mijn oude trap heel mooi bekleed , ik ben super tevreden !!!!!
Alles perfect in orde!
Alles tip top in orde
Tevreden! Vakmanschap!
B.V.B.A Alomelektra
Sublieme afspraken en zeer goede werknemers
Correcte en vakkundige plaatsing
Prima uitleg gekregen van de verkoper met een ruime keuze. Ook eerlijk qua kosten. Ik wou ook een nieuwe leuning bestellen en de verkoper vertelde me eerlijk dan ik dan qua prijs beter een nieuwe...Prima uitleg gekregen van de verkoper met een ruime keuze. Ook eerlijk qua kosten. Ik wou ook een nieuwe leuning bestellen en de verkoper vertelde me eerlijk dan ik dan qua prijs beter een nieuwe trap kocht. Correcte levertijden die keurig worden nageleefd. Zeer deskundig en vriendelijk plaatsingsteam die ervoor zorgde dat er zo min mogelijk overlast was voor de bewoners van het huis. En het belangrijkste: een prachtig resultaat!!! Zeer tevreden!