Positieve ervaring. Vaklui: vriendelijk en bekwaam.
servaes thomas
Al bij het eerste contact thuis hadden we een goed gevoel , alles ging zoals afgesproken ,perfect proper werk geleverd, ook toen ik terug belde voor een kleine correctie geen probleem altijd met de...Al bij het eerste contact thuis hadden we een goed gevoel , alles ging zoals afgesproken ,perfect proper werk geleverd, ook toen ik terug belde voor een kleine correctie geen probleem altijd met de glimlach ik beveel aan iedereen aan
Tania Siongers
Werken hebben 1 dag langer geduurd dan voorzien. Dat was jammer want ik kon niet zomaar op het laatste een dag verlof nemen. Wel prima gewerkt! De jongens waren heel vriendelijk en hebben hard...Werken hebben 1 dag langer geduurd dan voorzien. Dat was jammer want ik kon niet zomaar op het laatste een dag verlof nemen. Wel prima gewerkt! De jongens waren heel vriendelijk en hebben hard hun best gedaan!
Xenos Anastasios
Een heel goede ervaring, met het bedrijf, de mogelijkheden, de vriendelijkheid en bekwaamheid van de mensen. Mensen met goede afspraken, mensen die ervaren zijn, raad geven en professioneel te...Een heel goede ervaring, met het bedrijf, de mogelijkheden, de vriendelijkheid en bekwaamheid van de mensen. Mensen met goede afspraken, mensen die ervaren zijn, raad geven en professioneel te werk gaan !
Kelber Marc
Zeer positief in alle opzichten, goede service, afwerking, prijs kwaliteit !
Van Damme Martine
Wij waren zeer tevreden van de dienstverlening, zowel de vertegenwoordiger als de mannen die aan de trap gewerkt hebben, hebben ons met veel respect een heel goede service gegeven, alles liep zoals...Wij waren zeer tevreden van de dienstverlening, zowel de vertegenwoordiger als de mannen die aan de trap gewerkt hebben, hebben ons met veel respect een heel goede service gegeven, alles liep zoals gepland
Peter Maus
Gevonden op internet en onmiddellijk contact opgenomen......