Tuba tas

Ik ben zeer tevreden met mijn trap en hal

Freddy Cools

Positieve ervaring.
Vaklui: vriendelijk en bekwaam.

servaes thomas

Al bij het eerste contact thuis hadden we een goed gevoel , alles ging zoals afgesproken ,perfect proper werk geleverd, ook toen ik terug belde voor een kleine correctie geen probleem altijd met de... Al bij het eerste contact thuis hadden we een goed gevoel , alles ging zoals afgesproken ,perfect proper werk geleverd, ook toen ik terug belde voor een kleine correctie geen probleem altijd met de glimlach
ik beveel aan iedereen aan

Tania Siongers

Werken hebben 1 dag langer geduurd dan voorzien. Dat was jammer want ik kon niet zomaar op het laatste een dag verlof nemen. Wel prima gewerkt! De jongens waren heel vriendelijk en hebben hard... Werken hebben 1 dag langer geduurd dan voorzien. Dat was jammer want ik kon niet zomaar op het laatste een dag verlof nemen. Wel prima gewerkt! De jongens waren heel vriendelijk en hebben hard hun best gedaan!

Xenos Anastasios

Een heel goede ervaring, met het bedrijf, de mogelijkheden, de vriendelijkheid en bekwaamheid van de mensen.
Mensen met goede afspraken, mensen die ervaren zijn, raad geven en professioneel te werk gaan !

Kelber Marc

Zeer positief in alle opzichten, goede service, afwerking, prijs kwaliteit !

Van Damme Martine

Wij waren zeer tevreden van de dienstverlening, zowel de vertegenwoordiger als de mannen die aan de trap gewerkt hebben, hebben ons met veel respect een heel goede service gegeven, alles liep zoals... Wij waren zeer tevreden van de dienstverlening, zowel de vertegenwoordiger als de mannen die aan de trap gewerkt hebben, hebben ons met veel respect een heel goede service gegeven, alles liep zoals gepland

Peter Maus

Gevonden op internet en onmiddellijk contact opgenomen......

Jeurissen nico

Vriendelijke plaatsers en prima vaklui.

Goovaerts

Zeer goed werk en vriendelijke plaasters