De samenwerking vanaf de offerte tot de uiteindelijke plaatsing van de trap verliep stipt en correct .
Mooie afwerking van het product. Mooi resultaat. Wel duur.
Het was een geweldige ervaring. Zeer nette, beleefde en vooral kundige mensen en onze trap ziet er erg netjes afgewerkt uit. Wij zijn meer dan dik tevreden. Topkwaliteit.
Zeer goed
Een zeer vlotte service, nauwkeurig en mooi werk! ik ben superblij met deze renovatie!
Zeer tevreden en correct
coppens - delforge
Geschikte werklui - afspraken zijn afspraken - advies van werklui ter plaatse -
Ferry Furniere
Alles gebeurde volgens de gemaakte afspraken, offerte, plaatsing, betaling... Dikke pluim voor de 2 monteurs Robert en Vincent die alles nauwkeurig afwerkten.
Debruyne - Driesen
We lieten 2 trappen en volledige vloer beneden-verdieping en overloop tussen 2 trappen bekleden! We zijn zeer tevreden over de werkman(nen ) die erg vlot-netjes werkten, afspraken stipt...We lieten 2 trappen en volledige vloer beneden-verdieping en overloop tussen 2 trappen bekleden! We zijn zeer tevreden over de werkman(nen ) die erg vlot-netjes werkten, afspraken stipt nakwamen, elke avond opruimden en beleefd waren Ze hadden gezegd dat ze 2 weken werk gingen hebben ( 10 werkdagen ) en dit klopte ook