Ik ben zeer tevreden over mijn trap renovatie,mooie kwaliteit en prachtig afgewerkt.zeer goed personeel.Ik heb zelf een vriend MARCEL VAN STRIJDONCK uit Temse die ook al een traprenovatie heeft...Ik ben zeer tevreden over mijn trap renovatie,mooie kwaliteit en prachtig afgewerkt.zeer goed personeel.Ik heb zelf een vriend MARCEL VAN STRIJDONCK uit Temse die ook al een traprenovatie heeft besteld op aanbeveling van mij.
J. Derksen
Het bedrijf heeft zicht volledig aan de afspreken gehouden. Er is door vakkundige monteurs gewerkt. Er is prima uitleg gegeven tijdens de verbouwing aan de trap. De trap is geworden wat wij ervan...Het bedrijf heeft zicht volledig aan de afspreken gehouden. Er is door vakkundige monteurs gewerkt. Er is prima uitleg gegeven tijdens de verbouwing aan de trap. De trap is geworden wat wij ervan gehoopt hadden. De overloop is voor een klein gedeelte ook meegenomen ,zoals afgesproken. Alleen kraakt de vloer hier ! ( af en toe) .
Eduard BERGHMANS
Het werk is prachtig uitgevoerd, binnen de tijd en geen slenterende afval
Alice Eenhoorn,Gubbels
In een woord ,geweldig
Liesbeth Van don
Heel goed
Stef & Ada
Wij zijn heel blij met onze nieuwe trap en bovenverdieping. Elke dag weer.
Super, correct en mooi resultaat
Stakebrand
We zijn erg blij met onze nieuwe trap. Toch heb ik één ding wat ik liever anders had gezien. We hebben eerst een aantal treden, dan een plateau met de deur naar de wc, daarna de hoek om...We zijn erg blij met onze nieuwe trap. Toch heb ik één ding wat ik liever anders had gezien. We hebben eerst een aantal treden, dan een plateau met de deur naar de wc, daarna de hoek om de trap naar boven. Het is erg jammer dat het plateau niet van precies het zelfde laminaat is gelegd als de trap zelf. Normaal worden laminaatdelen gewisseld uit verschillende pakketten, dat is bij ons helaas niet gebeurd. Als het nu om een egale kleuring ging was het nog geen probleem, maar nu is steeds de ene zijde donker en de andere licht. Wanneer ik nu op het plateau kijk lijkt het net of het gestreept is, dat is erg jammer. Misschien dat jullie het zelf even moeten komen kijken, zodat het duidelijker is wat ik bedoel. Jullie zijn welkom! Geen verkeerd woord over de jongens die de trap gemaakt hebben, ze hebben het super netjes gedaan!!
bvba vandevelde
Zeer correct, zeer stipt, zeer proper, zeer verfijnd werk
W. Vosters
Geweldige firma. Komen afspraken na en lossen problemen die zich eventueel aandienen tijdens traprenovatie fantastisch op. Keurig en kundig personeel. De heren zijn een visitekaartje voor het...Geweldige firma. Komen afspraken na en lossen problemen die zich eventueel aandienen tijdens traprenovatie fantastisch op. Keurig en kundig personeel. De heren zijn een visitekaartje voor het bedrijf. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.