Zeer goede service en mooi afgewerkt product. De trap oogt als juist nieuw geplaatste trap. Zijn zeer tevreden.
Prima service.
Zowel het contact met de verkoper bij mij thuis als de werknemers in het bedrijf (bij een bezoek ter plaatse) was aangenaam, professioneel en vriendelijk. Ook de installateurs leverden prima...Zowel het contact met de verkoper bij mij thuis als de werknemers in het bedrijf (bij een bezoek ter plaatse) was aangenaam, professioneel en vriendelijk. Ook de installateurs leverden prima werk. Alles verliep zoals afgesproken.
Vanneste wim
Wij zijn zeer tevreden . Vonden het eerst wel jammer dat de verkoper die ons eerst contacteerde nooit bij ons is langsgekomen maar wij hebben via een beurs dan toch nog maar eens geprobeerd om...Wij zijn zeer tevreden . Vonden het eerst wel jammer dat de verkoper die ons eerst contacteerde nooit bij ons is langsgekomen maar wij hebben via een beurs dan toch nog maar eens geprobeerd om ons vertrouwen bij jullie te plaatsen en inderdaad dan is alles heel vlot verlopen.
Fijn gesprek bij de keuze voor onze trap. Mooie stalen en een snelle plaatsing van de trap. Erg prettig dat de vakmannen overleggen voordat ze een naad wel of niet dichtkitten.
Alles is prima verlopen
Wij zijn uiterst tevreden over de professionaliteit van jullie werknemers. De trap is uitstekend gemaakt en volledig volgens onze wensen!!!Eindbeoordeling een 10+++