Reactie NGAGE:
Bedankt voor je positieve reactie!
Bedankt voor je positieve reactie!
Goedemorgen,
Wat super leuk om te lezen dat je zo prettige ervaring hebt gehad, wat heeft geresulteerd in een leuke nieuwe baan.
Veel succes met je nieuwe uitdaging!
Hi Timo,
Fijn te lezen dat er goed naar je geluisterd is en het heeft mogen resulteren in een mooie baan. Veel succes alvast!
Bedankt voor je positieve review. Goed te lezen dat Thomas jou zo goed heeft kunnen helpen.
Veel succes met je nieuwe uitdaging!
Hi Edwin,
Dank dat je de tijd hebt genomen voor deze treffende review. Dit had uit mijn eigen mond een stuk minder geloofwaardig geklonken terwijl jouw werkgeluk inderdaad centraal staat. Fijn...
Bedankt voor het schrijven van een positieve review Anne Douwe, veel succes met je nieuwe baan!
Dank voor de mooie woorden Ruben. Het was prettig met je samenwerken. Hopelijk ga je een goede tijd tegemoet en lukt het je ook om je certificaat te behalen voor het zweefvliegen. Succes!
Groet,...
Prettig om te lezen dat je een fijne samenwerking hebt gehad met onze collega Bas Koppes! Bedankt voor het schrijven van een review!
Hi Jeroen,
wat fijn om te lezen dat ze zo positief over ons bent! Tof dat onze samenwerking tot een mooie uitdaging heeft geleid. Veel plezier en zet 'm op!
Groet,
Wybe
Bedankt voor je positieve review, veel succes met je nieuwe uitdaging!