NIBE-SVV

Daria

Helaas ging het mis met de examentraining. De laatste les is op 14 december en de examentraining is pas in mei. Het is onmogelijk om de examentraining in mei te volgen, want in april komt een nieuwe... Helaas ging het mis met de examentraining. De laatste les is op 14 december en de examentraining is pas in mei. Het is onmogelijk om de examentraining in mei te volgen, want in april komt een nieuwe versie van het lesmateriaal. Ook zit er veel tijd tussen.

Roel

Ik heb geen docenten gehad. Waar ik erg blij mee was, was de fysieke reader die we ontvingen. Ik lees en leer makkelijker op papier dan op een scherm. De online omgeving was complementair en zeer... Ik heb geen docenten gehad. Waar ik erg blij mee was, was de fysieke reader die we ontvingen. Ik lees en leer makkelijker op papier dan op een scherm. De online omgeving was complementair en zeer nuttig voor het testen of ik de materie beheerste. Zelf had ik graag nog een tweede proefexamen gezien in de omgeving, maar dan ben ik echt met een vergrootglas aan het zoeken om toch iets te vinden wat beter kon.

Rimke

Eerste les viel wat tegen, de twee daarna waren erg interessant en kan ik goed gebruiken in de dagelijkse praktijk!
Wel weinig interactie, dit is ook lastig in een digitale omgeving, maar daar...
Wel weinig interactie, dit is ook lastig in een digitale omgeving, maar daar zijn nog wel mogelijkheden.

De vragen van het examen sluiten niet aan op de stof uit de theorie, of andersom natuurlijk.

Het materiaal sluit opzich goed aan bij de praktijk, ik vond alleen de stof uit het boek wel erg droog opgeschreven. Het zou wat mij betreft wat vlotter beschreven kunnen en mogen worden, wellicht... Het materiaal sluit opzich goed aan bij de praktijk, ik vond alleen de stof uit het boek wel erg droog opgeschreven. Het zou wat mij betreft wat vlotter beschreven kunnen en mogen worden, wellicht met praktijkvoorbeelden of een aantal cases.

Elise

De communicatie/omschrijving vanuit NIBE/SVV had beter gekund (eg. 1. de course omschrijving zei dat het incl. course materials was - wat niet opging voor de GARP boeken die je voor aanvang van de... De communicatie/omschrijving vanuit NIBE/SVV had beter gekund (eg. 1. de course omschrijving zei dat het incl. course materials was - wat niet opging voor de GARP boeken die je voor aanvang van de training nodig hebt. 2. Het was een examen training, dat stond nergens vermeld. dus niemand in de groep had zich goed kunnen voorbereiden. ) Verder heb ik geen opmerkingen voor hoe de training gegeven werd.

Docent erg fijn. Lesmateriaal sluit niet voldoende aan op de vragen die worden gesteld in het examen.