Patrick

Edwin is een topdocent. Vakinhoudelijke kennis, veel anekdotes en een levendig tempo. Bij een volgende cursus hem weer graag aangesteld hebben!

Reactie NIBE-SVV:

Daar zijn we erg blij mee, Patrick! Bedankt voor je beoordeling.
NIBE-SVV

Ik vond het een waardeloos online programma! Geen duidelijk systeem om te leren, slechte uitleg waarom iets niet goed is (of soms waarom wel het goed is).
Nee voor mij nooit meer met Nibe. Dmv...
Nee voor mij nooit meer met Nibe. Dmv een andere aanbieder uiteindelijk wel geslaagd.

Reactie NIBE-SVV:

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je... Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.

Corinne

It would be really nice if the booklet could be printed and if there would be a version to listen to this content instead of just having to read it.

Fijne manier om een snelle update te krijgen van ontwikkelingen in duurzaamheid die van belang zijn voor een verzekeraar. Zet je ook persoonlijk even aan het denken

Reactie NIBE-SVV:

Daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je beoordeling.

Gilbert

Helemaal top.
Edwin for president!

Reactie NIBE-SVV:

Daar zijn we erg blij mee, Gilbert! Bedankt voor je beoordeling.

Nicole

Goede docent, fijne locatie, prettig contact met medewerkers Nibe-SVV, maar boek was behoorlijk gedateerd

Reactie NIBE-SVV:

Daar zijn we erg blij mee, Nicole. Bedankt voor je beoordeling. Je feedback nemen we intern mee.

Patrick

Ik vind de lesinhoud slecht want er zijn tussendoor helemaal geen vragen zodat je kan testen of bijvoorbeeld een hoofdstuk is blijven hangen. Daarnaast vind ik de examentraining zeer matig want ik... Ik vind de lesinhoud slecht want er zijn tussendoor helemaal geen vragen zodat je kan testen of bijvoorbeeld een hoofdstuk is blijven hangen. Daarnaast vind ik de examentraining zeer matig want ik kreeg 1 examen als oefening thuisgestuurd (waarom niet gewoon digitaal) en daarna moest ik maak kijken hoe ik dan aan de antwoorden kwam. Tevens was ik op dat moment nog niet klaar met de lesstof dus kon ik de online examentraining ook niet meedoen.
Deze cursus is echt zonde van mijn tijd en geld geweest. Misschien is het wel beter om deze op locatie dan te volgen.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons. We gaan je feedback intern met ons meenemen!

Sofie

Lesmateriaal heel saai opgesteld, zinnen bijna niet doorheen te komen, heel onlogische opbouw. Ook die van Lindenhage gevolgd, deze was veel moderner en vlotter opgesteld, las veel makkelijker weg.

Wim

Over het algemeen positief. Er staan wel veel fouten in de lesstof

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Wim! We hebben je feedback intern doorgezet en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.