Blij met de opleiding en blij met het mooie resultaat
Ik leerde thuis. Les via online chat. De docent geeft goede tips voor het kunnen behalen van het certificaat
Lesinhoud en lesmateriaal is prima. De docent gaat actief in op vragen uit de klas. Door de cursus heb ik meer geleerd op het gebied van goede rapportages maken.
Interactieve lessen, fijne docenten en goede inhoud
Whitney
Er is veel focus op de geslotenvragen, er moet een betere voorbereiding zijn voor de openvragen.
Ruud
Ik vond het een nuttige en plezierige cursus, met veel interactie, zowel tussen de docenten en studenten als tussen de studenten onderling. Alle deelnemers hadden verstand van zaken en er was een...Ik vond het een nuttige en plezierige cursus, met veel interactie, zowel tussen de docenten en studenten als tussen de studenten onderling. Alle deelnemers hadden verstand van zaken en er was een goede mix van verzekeraars en belangenbehartigers. Dat leverde interessante en levendige discussies op.
Wout
x
Voor mijn werk de opleiding gevolgd. De lessen medische aspecten, communicatie en interculturele aspecten dragen bij aan het uitvoeren van mijn werk. De overige lessen waren een opfrisser voor al...Voor mijn werk de opleiding gevolgd. De lessen medische aspecten, communicatie en interculturele aspecten dragen bij aan het uitvoeren van mijn werk. De overige lessen waren een opfrisser voor al bestaande kennis.
De opleiding heeft mij wel een aanvulling gegeven op mijn werk, en handvatten meegegeven.
Michelle
De opleiding vond ik erg nuttig en leerzaam. De locatie en de lestijden vielen mij tegen. In die zin dat de reistijd (in de periode buiten Corona) erg lang was vanwege filevorming.