Nico

Goedemiddag, ik moet de opleiding nog volgen. Ik heb contact opgenomen met een medewerkster omdat ik net als in 2023 twijfels had of ik de goede opleiding ging kiezen. Ik had inderdaad de verkeerde... Goedemiddag, ik moet de opleiding nog volgen. Ik heb contact opgenomen met een medewerkster omdat ik net als in 2023 twijfels had of ik de goede opleiding ging kiezen. Ik had inderdaad de verkeerde keuze gemaakt. De medewerkster is het met mij eens dat het niet duidelijk genoeg is. De medewerkster heeft overigens heel goed en vakkundig geholpen. Het feit blijft dat de site duidelijker kan (een andere collega heeft al een keer de verkeerde opleiding gekozen, dus die kon nog een keer aan de bak.
Succes!

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het achterlaten van je review, Nico! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen! Indien je verder nog vragen hebt,... Bedankt voor het achterlaten van je review, Nico! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen! Indien je verder nog vragen hebt, horen we het graag.

Annemieke

Er is in de zomer van 2022 wat veranderd bij Nibe -Svv. Ik was altijd up to dat een in ene zijn mijn wekelijkse wft's veranderd. Ik kreeg ze niet meer. Na communicatie met jullie is het mij nog... Er is in de zomer van 2022 wat veranderd bij Nibe -Svv. Ik was altijd up to dat een in ene zijn mijn wekelijkse wft's veranderd. Ik kreeg ze niet meer. Na communicatie met jullie is het mij nog niet duidelijk.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het achterlaten van je review! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en... Bedankt voor het achterlaten van je review! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.

Jeanette

Ik volg al heel wat jaren opleidingen via het NIBE SVV en tot nu toe was ik daar tevreden tot zeer tevreden over. Echter bij de laatst gevolgde opleiding (PE WFT Adviseur Hypothecair Krediet) was ik... Ik volg al heel wat jaren opleidingen via het NIBE SVV en tot nu toe was ik daar tevreden tot zeer tevreden over. Echter bij de laatst gevolgde opleiding (PE WFT Adviseur Hypothecair Krediet) was ik zeer teleurgesteld. En wel om de volgende redenen:
- Ik leerde de stof via het boek. Nadat ik het boek had bestudeerd en alle stof zoveel mogelijk had geleerd, kwam ik erachter dat de digitale versie uitgebreider was dan het boek. Ik kreeg na een telefoontje een nieuw boek toegestuurd en ook een nieuwe e-learning. Wel de beste oplossing op dat moment, maar voor mijn planning een hele omslag. De stof in het nieuwe boek bevatte toch informatie die niet in het oude boek stond en dat was best verwarrend! Ik heb toen toch volgens planning mijn 1e examen gedaan en - helaas - net niet gehaald. Ik denk dat de wijziging in lesstof zeker een bijdrage heeft geleverd aan het niet behalen van het examen!
- De oefenvragen en oefenexamens zijn zeker een goede training en kan ik zeker aanbevelen! Echter in deze versie stonden zoveel fouten, dat ik echt teleurgesteld ben in het NIBE SVV. Er was een vraag met 3x hetzelfde antwoord (welke moet je dan kiezen?). En meerdere keren werd mijn antwoord op een rekenvraag afgekeurd, terwijl in de uitleg van de berekening wel mijn antwoord werd aangegeven. Heel erg slordig! En het zorgt ervoor dat je gaat twijfelen of de overige informatie, die je krijgt aangereikt wel juist is.

Ik heb inmiddels mijn 2e examen gedaan en gelukkig gehaald. Maar ik hoop dat de lesstof en de e-learning wel worden verbeterd. Want dit is niet wat ik van het NIBE SVV gewend ben en zorgt ervoor dat ik bij een volgende cursus opnieuw ga overwegen via welke aanbieder ik de opleiding ga volgen.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te... Bedankt voor je uitgebreide feedback. Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.
NIBE-SVV

Veel spelfouten in lesstof, slordig.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!

Gerbrand

De helft van de materie die ik moet leren, is niet van toepassing op mijn dagelijkse praktijk. Het komt dan over als een ''moetje'' en word ik niet vrolijk van. Bovendien vraag ik mij af of je de... De helft van de materie die ik moet leren, is niet van toepassing op mijn dagelijkse praktijk. Het komt dan over als een ''moetje'' en word ik niet vrolijk van. Bovendien vraag ik mij af of je de jeugd wel zo gek krijgt om een leven lang te laten leren op een dergelijke manier. Daar moet de overheid en inherent het Nibe-SVV eens over nadenken.

Reactie NIBE-SVV:

We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.

Olav Rutger

Paar opmerkingen die echt verbeterd moeten worden:
1. Veel fouten in de oefenvragen.
Paar opmerkingen die echt verbeterd moeten worden:
1. Veel fouten in de oefenvragen.
2. Ik had een opleiding incl. examen. Tot 2 keer toe zat daar het verkeerde examen bij. Namelijk een PE-examen i.p.v. een volledig examen.
3. oefenexamens van Lindenhaeghe lijken veel meer op het echte examen.

NIBE-SVV

De theorie vind ik prima. Wat me alleen tegenvalt zijn de vragen van de memo trainer en het oefenexamen. Die geven geen goed beeld van de vragen die je krijgt op het examen en dat vind ik erg... De theorie vind ik prima. Wat me alleen tegenvalt zijn de vragen van de memo trainer en het oefenexamen. Die geven geen goed beeld van de vragen die je krijgt op het examen en dat vind ik erg jammer. In mijn beleving is dit al heel lang zo. Ik bestel daarom altijd nog oefenexamens bij een andere aanbieder

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
NIBE-SVV

Ik vind de inhoud van de opleiding goed. Goede afwisseling van theorie en wat er in de media gecommuniceerd wordt over de verschillende onderwerpen.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.
NIBE-SVV

Ik het erg veel leerstof maar wel interessant. ik heb er wel veeeeel meer uren aan moeten besteden dan wat vermeld staat.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke...

Aida

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je beoordeling!