Tom Willem

Prima lesmateriaal om het examen te behalen.

Reactie NIBE-SVV:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je beoordeling.

Prima!

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.
NIBE-SVV

Prima externe leeromgeving, waar duidelijke online lessen en uitleg werd gegeven,

Reactie NIBE-SVV:

Dat is erg fijn om te horen! Bedankt voor je review en deelname.

Eric

Deze keer vond ik de hoeveelheid leerstof passend bij de opleiding.

Reactie NIBE-SVV:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je feedback.

Paschasia Johanna

Ik vind het een prettige, heldere training die goed te volgen is. Ik heb de training online gevolgd.

Reactie NIBE-SVV:

Daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor je beoordeling.
NIBE-SVV

Het was een duidelijk verhaal. Het sloot alleen wat minder aan voor het deel van het compliance vak waar ik mij mee bezig houd

Reactie NIBE-SVV:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Joyce

Het zou fijn zijn als je na het behalen kan inzien wat je fout en goed had met toelichting hierbij. Dat zou leerzaam. Nu is het maar gokken wat je fout had en dat is lastig.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Joyce. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de training als leerzaam hebt ervaren.
NIBE-SVV

Te veel overbodige tekst in vergelijking met andere cursussen, ik mis eigenlijk de daadwerkelijk zaken waar je als letselschadebehandelaar direct mee te maken krijgt

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!

Edwin

Niet werk relevant, kost veel tijd naast een baan van 50 uur in de week.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Edwin!
NIBE-SVV

Het viel mij op dat er wel fouten in de tekst stonden en examens. Verder zou het fijn zijn als je de training op zowel je zakelijk als prive account kan volgen.

Reactie NIBE-SVV:

We zullen je feedback betreffende de lesinhoud intern doorzetten voor verdere verbeteringen van onze opleidingen. Bedankt voor het delen van je beoordeling!