Wilko

Reactie NIBE-SVV:

Daar zijn we erg blij mee, Wilko! Bedankt voor je beoordeling.

René

N.v.t.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons.
NIBE-SVV

Prima PE cursus, niets aan veranderen.

Reactie NIBE-SVV:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Celia

Elke keer gaat de training niet door

Reactie NIBE-SVV:

Dat vinden wij vervelend om te lezen, Celia! Mocht je nog geen alternatief hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Robert

Missende informatie in de syllabus, vragen die worden gesteld sluiten niet aan op examen en syllabus

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je review met ons, Robert! We nemen je feedback intern met ons mee.
NIBE-SVV

Er zitten spelfouten in het boek, sommige testvragen in de online leeromgeving staan nergens beschreven in het boek. Dat maakt je onzeker of je wel genoeg weet voor je examen. Bij de testvragen... Er zitten spelfouten in het boek, sommige testvragen in de online leeromgeving staan nergens beschreven in het boek. Dat maakt je onzeker of je wel genoeg weet voor je examen. Bij de testvragen wordt soms ook geen uitleg gegeven. Het is ook slim om bij de antwoorden van de testvragen aan te geven waar in het boek je het antwoord kan vinden

Reactie NIBE-SVV:

Goed dat je dit aangeeft! We gaan je feedback wat betreft het lesmateriaal intern doorzetten. Bedankt voor je feedback.

Tjitske

Theorie is goed op te nemen en begrijpbaar geschreven voor mensen zonder kennis van de materie. De opleiding geeft mij mogelijkheden, maar momenteel gebruik ik deze niet.

Reactie NIBE-SVV:

Hallo Tjitske, fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren. Bedankt voor je feedback!
NIBE-SVV

Ik vind de inhoud niet echt leerzaam, Ik begrijp niet dat wij deze opleiding voor het werk nodig hebben

Reactie NIBE-SVV:

Wat jammer om te horen. Bedankt voor je feedback!

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback!