Mark

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback, Mark!

Angela

Gezien de context kan ik de opleiding momenteel opfrissen.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je feedback, Angela!
NIBE-SVV

Veel taalfouten in de tekst

Reactie NIBE-SVV:

Goed dat je dit aangeeft! We gaan je feedback intern doorzetten!
NIBE-SVV

Ik heb virtuele classroom gedaan. Dit is heel goed te doen. Ook de examentraining is prima te volgen. Het enige is dat er in de leeromgeving vrij veel taal fouten en andere fouten voorkomen. Heel... Ik heb virtuele classroom gedaan. Dit is heel goed te doen. Ook de examentraining is prima te volgen. Het enige is dat er in de leeromgeving vrij veel taal fouten en andere fouten voorkomen. Heel jammer.

Reactie NIBE-SVV:

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de opleiding. We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.
NIBE-SVV

Bij mij past de online manier van lesgeven totaal niet. Het opdreunen van de lesstof door de trainer en dan vragen of ik zelf een voorbeeld had, het spijt me dat is niet wat ik mij had voorgesteld... Bij mij past de online manier van lesgeven totaal niet. Het opdreunen van de lesstof door de trainer en dan vragen of ik zelf een voorbeeld had, het spijt me dat is niet wat ik mij had voorgesteld van balansANALYSE. We hebben allemaal een naslag boek ontvangen, die is prima. Maar neem een balans en leg gedetailleerd uit waarom posten op de balans staan en waar je op moet letten. Voor mij is het een grote teleurstelling geweest. Zonde van mijn geld.

Reactie NIBE-SVV:

Wat jammer om te lezen dat de online manier van lesgeven niet bij je past. We gaan je feedback verder intern met ons meenemen!

Kim

Fijn e elearning en vooral de filmpjes helpen mij om alles beter te begrijpen

Reactie NIBE-SVV:

Dat is goed om te lezen, Kim! Bedankt voor je positieve feedback!
NIBE-SVV

Online leeromgeving is goed, ook de online vragenmodule vind ik erg fijn. Qua stof is het wel veel en sommige informatie is voor mij iets minder relevant in mijn werk.

Reactie NIBE-SVV:

Fijn om te zien dat je tevreden bent over de opleiding. Bedankt voor je feedback!

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je feedback!
NIBE-SVV

Ik vind de inhoud prima, het oefenen is goed om te toetsen of je de lesstof beheerst.

Reactie NIBE-SVV:

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het delen van je feedback met ons.

Semjon

Gevolgde training en opleiding waren leerzaam. Had ook een leuke groep medecursisten. Alleen erg jammer dat er slechts 1 datum is voor het assessment (6 juli.) Dat is voor mij en ook voor anderen... Gevolgde training en opleiding waren leerzaam. Had ook een leuke groep medecursisten. Alleen erg jammer dat er slechts 1 datum is voor het assessment (6 juli.) Dat is voor mij en ook voor anderen niet mogelijk. Dan is de inhaal pas op 7 december begreep ik. Dat is echt veel te lang na het afronden van de cursus en hier ben ik niet tevreden over.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback, Semjon! Allereerst fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We nemen je feedback... Bedankt voor je feedback, Semjon! Allereerst fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We nemen je feedback daarom intern met ons mee.