NIBE-SVV

Ik vind de inhoud prima, het oefenen is goed om te toetsen of je de lesstof beheerst.

Reactie NIBE-SVV:

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het delen van je feedback met ons.

Semjon

Gevolgde training en opleiding waren leerzaam. Had ook een leuke groep medecursisten. Alleen erg jammer dat er slechts 1 datum is voor het assessment (6 juli.) Dat is voor mij en ook voor anderen... Gevolgde training en opleiding waren leerzaam. Had ook een leuke groep medecursisten. Alleen erg jammer dat er slechts 1 datum is voor het assessment (6 juli.) Dat is voor mij en ook voor anderen niet mogelijk. Dan is de inhaal pas op 7 december begreep ik. Dat is echt veel te lang na het afronden van de cursus en hier ben ik niet tevreden over.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback, Semjon! Allereerst fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We nemen je feedback... Bedankt voor je feedback, Semjon! Allereerst fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien. We nemen je feedback daarom intern met ons mee.

Hannie

Teksten in het lesboek mogen minder wollig. Verder zijn de vragen/antwoorden in de online omgeving niet altijd juist. Docenten Top!

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Hannie!

Govert

De lesinhoud, lesmateriaal, docenten, locaties en de impact was goed. De aansluiting van de lessen met de on-line omgeving zou verbeterd kunnen worden. De on-line omgeving stond nu wel erg los van... De lesinhoud, lesmateriaal, docenten, locaties en de impact was goed. De aansluiting van de lessen met de on-line omgeving zou verbeterd kunnen worden. De on-line omgeving stond nu wel erg los van alles.

Reactie NIBE-SVV:

Dat is fijn om te lezen, Govert! We zullen je feedback over de aansluiting van de lessen met de online leeromgeving met ons meenemen.
Bedankt voor je positieve feedback!
Met vriendelijke...
Bedankt voor je positieve feedback!
NIBE-SVV

Ik vond de stof goed te volgen. Fijn dat het werkboek online en op papier werd verstrekt. Ook de toetsen tussendoor helpen om de stof beter te begrijpen.

Een minpuntje was wel dat de...

Een minpuntje was wel dat de casusopdracht niet aansloot op 2023 waardoor er een vrije interpretatie aangehouden moest worden of hoe het moest worden ingevuld. De aangeleverde gegevens en de opdracht kwamen uit 2017 waardoor de obligatie waar een advies over gegeven moest worden in maart 2023 al afgelopen was. Daarnaast is HyGear, het bedrijf waar de opdracht over ging), overgenomen door een andere partij wat een flinke impact heeft gehad op de koersen van de aandelen en de obligatie. Dit maakte de opdracht een lastig verhaal.

Reactie NIBE-SVV:

Fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over de opleiding. We zullen je feedback wat betreft het lesmateriaal met ons meenemen.

Ruud

De oefenexamens waren echt nuttig bij het voorbereiden op het daadwerkelijke examen. Daar had ik eerder mee moeten beginnen.

Reactie NIBE-SVV:

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding, Ruud! Bedankt voor je feedback.
NIBE-SVV

De cursus was goed. Wel had de lesstof iets meer toegespitst kunnen worden op de dagelijkse praktijk van het letselschadewerk. Ook had er m.i. meer nadruk gelegd kunnen worden op de samenwerking... De cursus was goed. Wel had de lesstof iets meer toegespitst kunnen worden op de dagelijkse praktijk van het letselschadewerk. Ook had er m.i. meer nadruk gelegd kunnen worden op de samenwerking tussen schadebehandelaar en medisch adviseur.

Reactie NIBE-SVV:

Fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over de cursus. Wat betreft de lesstof zullen we je feedback intern doorzetten.

Faina

De leeromgeving was de beste voor mij, vooral memo training.

Reactie NIBE-SVV:

Dat is goed om te horen! Bedankt voor je positieve review, Faina!

Bedankt voor je review!
NIBE-SVV

Fijn lesboek. Wel onduidelijke berekeningen Consumpties krediet.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons!