Lucas

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je review, Lucas!
NIBE-SVV

Ik vond de vragen niet geheel aansluiten bij de leerstof,

Reactie NIBE-SVV:

Wat jammer om te horen! We gaan je feedback intern met ons meenemen!

Simone

Ik heb nog steeds geen duidelijkheid over wanneer er virtuele lessen worden verzorgd.Er wordt niet prompt gereageerd op meldingen vanaf het contact formulier.

Reactie NIBE-SVV:

Beste Simone, het spijt ons te lezen dat hier nog verwarring over is. We raden je aan om even contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 506 155. We helpen je dan graag even... Beste Simone, het spijt ons te lezen dat hier nog verwarring over is. We raden je aan om even contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 506 155. We helpen je dan graag even verder!

x

Reactie NIBE-SVV:

Hartelijk bedankt voor het delen van je beoordeling met ons!

Goede opleiding, wel een aantal verbeterpunten:
- De lesstof sluit niet goed aan op de kennisvragen in de omgeving, er zaten vragen in die niet over de inhoud gingen.
- Ik kreeg helaas...
Goede opleiding, wel een aantal verbeterpunten:
- Ik kreeg helaas geen reactie van de docent op een vraag.

Reactie NIBE-SVV:

Goed dat je dit bij ons aangeeft! We gaan je feedback wat betreft het lesmateriaal en het contact met de docent intern doorzetten.

Tim

Ben nog met de cursus ESMA bezig, mijn ervaringen met net NIBE-SVV zijn over het algemeen goed.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Tim!

Fleur

Ik vond de lessen interessant, hoewel ik les 2 erg taai vond met alle wetgeving. Dit had misschien met een casus tussendoor wat levendiger gemaakt kunnen worden.

Reactie NIBE-SVV:

Dat kunnen we ons goed voorstellen, Fleur! We gaan je feedback met ons meenemen!

Victor

Online gevolgd. Prima lesstof en oefenvragen. Site zou iets gebruikers vriendelijker mogen.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback, Victor! We nemen je feedback wat betreft de site met ons mee.

Jari

Uitstekende trainer met werkervaring, altijd prettig. sloot helaas wat minder aan op mijn beroepspraktijk waardoor het cijfer lager uitvalt.

Reactie NIBE-SVV:

Wat jammer dat de cursus niet geheel aansloot op jouw beroepspraktijk. We hopen dat je desondanks de cursus als leerzaam hebt ervaren en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze... Wat jammer dat de cursus niet geheel aansloot op jouw beroepspraktijk. We hopen dat je desondanks de cursus als leerzaam hebt ervaren en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze trainer!

Linda

Prima opleiding die echt een handvat bied voor de dagelijks praktijk. Niet alleen theorie maar linken aan de praktijk voelt perfect. Soms had ik wel het gevoel dat de theorie lessen iets verder... Prima opleiding die echt een handvat bied voor de dagelijks praktijk. Niet alleen theorie maar linken aan de praktijk voelt perfect. Soms had ik wel het gevoel dat de theorie lessen iets verder uitgespreid hadden kunnen worden omdat het wat veel was in 1 lesdag en dan is een hele dag zware theorie best pittig. Had bijv bij de SIRA opdracht graag een extra dag les gehad omdat dat toch een grote kluif was. Docenten verder Top!

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het delen van je feedback, Linda! Dat kunnen we ons goed voorstellen. We nemen je feedback intern met ons mee. Verder zijn we blij om te lezen dat je tevreden was over de... Bedankt voor het delen van je feedback, Linda! Dat kunnen we ons goed voorstellen. We nemen je feedback intern met ons mee. Verder zijn we blij om te lezen dat je tevreden was over de docenten!