Gieneke

Veel te moeilijk voor onze functie. en bij toets kon je ook niet zien wat je fout hebt gedaan. graag heel snel verbeteren!

Beste Gieneke,
Beste Gieneke,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de opleiding te moeilijk vindt voor je functie en dat je niet kunt zien wat je fout hebt gedaan bij de toets. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze materialen en toetsen te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat je van je fouten kunt leren en dat de opleiding aansluit bij je functie. We zullen onderzoeken hoe we dit proces kunnen verbeteren, zodat je beter voorbereid bent op toekomstige toetsen.
Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen dat je toekomstige ervaringen met NIBE-SVV positiever zullen zijn.
NIBE-SVV

Ervaar veel informatie en vragen die niet aansluiten op de examenvragen. Daarnaast sluit het absoluut niet aan op mijn functie. We krijgen informatie over zaken die niet relevant zijn en dus veel... Ervaar veel informatie en vragen die niet aansluiten op de examenvragen. Daarnaast sluit het absoluut niet aan op mijn functie. We krijgen informatie over zaken die niet relevant zijn en dus veel meer moeten weten dan in de praktijk nodig.
De stof vindt ik ook niet duidelijk en soms erg ingewikkeld.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de informatie en vragen niet relevant vindt voor je functie en dat de leerstof niet duidelijk en soms ingewikkeld is. We begrijpen dat dit een... Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de informatie en vragen niet relevant vindt voor je functie en dat de leerstof niet duidelijk en soms ingewikkeld is. We begrijpen dat dit een frustrerende ervaring kan zijn, vooral als de stof niet aansluit op je dagelijkse werkzaamheden.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze opleidingen beter af te stemmen op de specifieke behoeften van onze studenten. Jouw feedback helpt ons om de kwaliteit en relevantie van onze opleidingen te verbeteren.

Ingrid

Ik begrijp totaal niet waarvoor ik zaken moet leren over box3, schuldhulpverlening, toeslagen affaires en andere voor een schade adviseur totaal niet ter zake doende stof die je nooit never tegen... Ik begrijp totaal niet waarvoor ik zaken moet leren over box3, schuldhulpverlening, toeslagen affaires en andere voor een schade adviseur totaal niet ter zake doende stof die je nooit never tegen komt in de praktijk. Ik ben schadeadviseur!
Voor dat soort zaken verwijs ik naar mensen die daar dagelijks mee van doen hebben. Is het nou zo moeilijk om leerstof te bedenken die op een schade verzekeringen praktijk gestoeld is?

Beste Ingrid,
Beste Ingrid,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de leerstof niet relevant vindt voor je werk als schadeadviseur. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om tijd te besteden aan onderwerpen die je niet in de praktijk tegenkomt.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze opleidingen beter af te stemmen op de specifieke behoeften van schadeadviseurs. Jouw feedback helpt ons om de kwaliteit en relevantie van onze opleidingen te verbeteren.

Benno

Er zitten veel te veel fouten en onzorgvuldigheden in ed opleiding en de vragen zijn soms van zeer bedenkelijke kwaliteit. Sommige van de vragen op het examen komen ook in het geheel niet in de... Er zitten veel te veel fouten en onzorgvuldigheden in ed opleiding en de vragen zijn soms van zeer bedenkelijke kwaliteit. Sommige van de vragen op het examen komen ook in het geheel niet in de examenstof voor.

Ik begrijp dat het moeilijk is een fatsoenlijke business case te maken voor deze opleiding. Zeker ook nog omdat er teveel aanbieders zijn. Ook is er onvoldoende nieuwe stof in het bestek van weer een nieuwe diploma periode. Dat heb ik ook richting AFM aangegeven. Een actievere rol van NIBE mag best

Beste Benno,
Beste Benno,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je zoveel fouten en onzorgvuldigheden in de opleiding hebt ervaren en dat de kwaliteit van de vragen soms te wensen overlaat. We begrijpen dat dit je vertrouwen in de opleiding kan beïnvloeden, vooral als examenvragen niet overeenkomen met de examenstof.
We waarderen je inzicht in de uitdagingen rondom het maken van een business case voor deze opleiding en de concurrentie in de markt. Jouw suggestie voor een actievere rol van NIBE nemen we ter harte. We zullen je opmerkingen gebruiken om onze materialen en examens te verbeteren en om onze rol in de sector te versterken.

Danielle

Ik vond de lesinhoud niet overzichtelijk en in mijn beleving sloot deze helemaal niet aan bij het examen.

Beste Danielle,
Beste Danielle,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de lesinhoud niet overzichtelijk vond en dat deze niet aansloot bij het examen. We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring kan zijn.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze materialen en examens beter op elkaar af te stemmen. Jouw feedback helpt ons om de kwaliteit van onze opleidingen te verbeteren en beter aan te sluiten bij de verwachtingen van onze studenten.
NIBE-SVV

Slecht, ik heb alle stof grondig doorgenomen, vervolgens examens gemaakt, uren en uren. Van de examens waar je voor zakt, weet je niet wat je fout hebt gedaan, leer je dus niets van. Echt een drama.... Slecht, ik heb alle stof grondig doorgenomen, vervolgens examens gemaakt, uren en uren. Van de examens waar je voor zakt, weet je niet wat je fout hebt gedaan, leer je dus niets van. Echt een drama. Al die uren die ik erin gestopt heb, waren frustratie en hebben niet geleid tot meer ervan te hebben geleerd. Jammer, gemiste kans.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ondanks je grondige voorbereiding en vele uren studeren niet hebt kunnen achterhalen wat je fout hebt gedaan bij de examens. We begrijpen dat... Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ondanks je grondige voorbereiding en vele uren studeren niet hebt kunnen achterhalen wat je fout hebt gedaan bij de examens. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en dat je hierdoor het gevoel hebt niets te hebben geleerd.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze materialen en examens te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat je van je fouten kunt leren en je kennis kunt verbeteren. We zullen onderzoeken hoe we dit proces kunnen verbeteren, zodat je beter voorbereid bent op toekomstige toetsen.

Kelly

De leerstof sloot totaal niet aan bij het examen. De oefenexamens in de online omgeving haalde ik met gemiddeld 80% maar het echte examen haalde ik niet: een 5. Ook het herexamen haalde ik niet:... De leerstof sloot totaal niet aan bij het examen. De oefenexamens in de online omgeving haalde ik met gemiddeld 80% maar het echte examen haalde ik niet: een 5. Ook het herexamen haalde ik niet: weer een 5. Er waren veel vragen in de examens die niet aan bod zijn gekomen in de leerstof. Ik ben dus zeer ontevreden.

Beste Kelly,
Beste Kelly,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de leerstof niet aansloot bij het examen en dat je ondanks goede resultaten bij de oefenexamens het echte examen niet hebt gehaald. We begrijpen dat dit erg frustrerend en teleurstellend is.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze materialen en examens beter op elkaar af te stemmen. Jouw feedback is voor ons zeer waardevol en helpt ons om de kwaliteit van onze opleidingen te verbeteren.

Louis

In de e-learning komen bij de drill vragen terug die nergens, maar dan ook nergens in de lesstof staan. Daarnaast staan er zelfs tegenstrijdige antwoorden in de drill t.o.v. het boek. Dat geeft niet... In de e-learning komen bij de drill vragen terug die nergens, maar dan ook nergens in de lesstof staan. Daarnaast staan er zelfs tegenstrijdige antwoorden in de drill t.o.v. het boek. Dat geeft niet veel vertrouwen voor een examen.

Beste Louis,
Beste Louis,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je drillvragen bent tegengekomen die niet in de lesstof staan en dat er tegenstrijdige antwoorden zijn. We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn en je vertrouwen in het examen beïnvloedt.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze materialen en oefenvragen te verbeteren. Jouw feedback helpt ons om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen en beter af te stemmen op de behoeften van onze studenten.
NIBE-SVV

Veel onderwerpen staan mijlen ver van de praktijk. De vragen zijn vaak vaag/onduidelijk en staan geregeld niet eens in de lesstof omschreven.

Beste Frank,
Beste Frank,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de onderwerpen in de cursus ver van de praktijk vindt staan en dat de vragen vaak vaag of onduidelijk zijn. We begrijpen dat dit een frustrerende ervaring kan zijn, vooral als de vragen niet in de lesstof zijn omschreven.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze materialen en examens te verbeteren. Jouw feedback helpt ons om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen en beter af te stemmen op de praktijk.

Marcin

De online leeromgeving en de app werken heel fijn.
Echter er staan veel fouten en tegenstrijdigheiden in de oefenvragen.
Naar aanleiding daarvan heb ik Nibee gemaild, duurt lang voordat je...
De online leeromgeving en de app werken heel fijn.
Echter er staan veel fouten en tegenstrijdigheiden in de oefenvragen.
Naar aanleiding daarvan heb ik Nibee gemaild, duurt lang voordat je reactie krijgt. Heb zelf moeten nabellen. Heb uiteindelijk maar op een deel van mij emails antwoord gekregen.
Via de leesbevestiging heb ik kunnen zien dat mijn mails ongelezen zijn weggegooid.

Beste Marcin,
Beste Marcin,
Bedankt voor je feedback. Het is fijn om te horen dat je de online leeromgeving en de app prettig vindt werken. Het spijt ons echter te horen dat je fouten en tegenstrijdigheden in de oefenvragen bent tegengekomen en dat je ervaring met onze klantenservice niet naar wens was.
We begrijpen dat het frustrerend is om lang te moeten wachten op een reactie en om te ontdekken dat je e-mails niet zijn gelezen. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We zullen je opmerkingen gebruiken om onze communicatie en de kwaliteit van onze oefenvragen te verbeteren.