Jurgen

Het boek zou de helft korter kunnen als er niet zoveel wordt herhaald. Dat zou een stuk makkelijker leren zijn. De inhoud wordt op een ouderwetse manier uitgelegd. Weinig tot geen video-instructies... Het boek zou de helft korter kunnen als er niet zoveel wordt herhaald. Dat zou een stuk makkelijker leren zijn. De inhoud wordt op een ouderwetse manier uitgelegd. Weinig tot geen video-instructies etc. Tijd voor vernieuwing van de A-opleidingen.

Nibe-SVV is een zeer slechte en klantonvriendelijke organisatie. Ik zou eerst in februari examentraining hebben, toen werd het uitgesteld tot maart, toen tot 19 april en nu moet ik mij conformeren aan 21 april overdag (terwijl ik afspraken heb) en ook nog een online terwijl ik fysiek en in de avond had geboekt. Enige oplossing kan niet worden geboden. Zeer slechte service. Als ik zo met mijn klanten om ga dan heb ik snel geen werk meer.

Reactie NIBE-SVV:

Het spijt me te lezen dat niet alles verloopt zoals je van ons verwacht. We zien dat je inmiddels een klacht hebt ingediend. Mijn collega's zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen. Nogmaals... Het spijt me te lezen dat niet alles verloopt zoals je van ons verwacht. We zien dat je inmiddels een klacht hebt ingediend. Mijn collega's zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen. Nogmaals bedankt voor je geduld.
NIBE-SVV

Geen ervaring met docenten alleen online gevolgd

Veel te ingewikkeld geschreven

NIBE-SVV

Vervelend dat de lessen ondanks Corona niet online werd gegeven

NIBE-SVV

De lesstof sluit niet aan bij mijn dagelijkse praktijk maar moet het gewoon halen. de memotrainer vond ik bar en bar slecht. zat vol met taal- en spelfouten. een vraag moest ik bijvoorbeeld 3 keer... De lesstof sluit niet aan bij mijn dagelijkse praktijk maar moet het gewoon halen. de memotrainer vond ik bar en bar slecht. zat vol met taal- en spelfouten. een vraag moest ik bijvoorbeeld 3 keer lezen maar naar de antwoorden kijkende kwam ik er nog niet uit. een klager wordt een slager genoemd etc. dit heb ik al doorgegeven aan mijn trainer.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te beteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!

Michiel

De vraagstelling ooit de opleiding vond ik niet goed matchen met die van de examens

Caroline

Ik vond de vragen niet aansluiten op het examen. En de memo trainer gaf na aantal trainingen steeds dezelfde vragen. Waar je niets aan had

Marja

Wat mij wel opviel dat enkele vragen op het examen niet overeenkwamen met de leerstof

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor het achterlaten van je review, Marja! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te beteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
Met vriendelijke...
NIBE-SVV

Ik ben niet meer WFT-plichtig maar vind het jammer om de certificering te laten verlopen. Daarom heb ik de PE opleiding gedaan.
Was goed zelf te doen met het boek, de e-learning en het...
Was goed zelf te doen met het boek, de e-learning en het oefenmateriaal.

Reactie NIBE-SVV:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Sill

Heb de leraar 1x nodig gehad, maar helaas geen reactie

Reactie NIBE-SVV:

Het spijt me te lezen dat je niet in contact bent geweest met de docent. We zullen je feedback met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt... Het spijt me te lezen dat je niet in contact bent geweest met de docent. We zullen je feedback met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.