Karin

Tegels prima, ze nemen ook echt de tijd. Helaas wat weinig ervaring met electrische vloerverwarming, waardoor hierin geen goed advies.

Reactie Nibo Stone:

Bedankt voor je feedback en mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tegels en dat je onze persoonlijke service waardeert. We vinden het jammer dat je ervaring met het advies... Bedankt voor je feedback en mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tegels en dat je onze persoonlijke service waardeert. We vinden het jammer dat je ervaring met het advies over elektrische vloerverwarming niet volledig naar wens was. We nemen je opmerking ter harte en gaan zeker kijken hoe we ons hierin kunnen verbeteren. Nogmaals dank voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe tegels!

Klaas de Vries

In onze nieuwe woning hebben wij keramische tegels van 1.20 x 1.20 laten leggen. De tegels lopen door naar het terras. Prachtig! Wij zijn zeer tevreden.

Reactie Nibo Stone:

Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de keramische tegels in uw nieuwe woning én op het terras. Het resultaat klinkt fantastisch, en we zijn blij dat we... Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de keramische tegels in uw nieuwe woning én op het terras. Het resultaat klinkt fantastisch, en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw woongenot. Als u in de toekomst nog vragen of wensen heeft, staan wij uiteraard weer voor u klaar. Veel plezier in uw nieuwe woning!
Team Nibo Stone

Wil Schoeree

Mijn ervaring met Nibo Stone is hele geduldige mensen die heel goed met meedenken voor mij vind je geen bedrijf waar zo veel keuze en aandacht voor je is .

Reactie Nibo Stone:

Wat een prachtige review! Bedankt voor uw mooie woorden. Wij zijn blij om te horen dat u zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons team en onze service. Het is ons doel om altijd met geduld en... Wat een prachtige review! Bedankt voor uw mooie woorden. Wij zijn blij om te horen dat u zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons team en onze service. Het is ons doel om altijd met geduld en aandacht voor onze klanten klaar te staan en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw vloer en staan voor u klaar als u nog vragen of wensen heeft.

R. Bakker

(Bewerkt)

Mooie showroom, uitvoering dik onvoldoende, communicatie met werkvoorbereiding ging moeizaam na opdracht, Uitvoerende partij ( niet NIBOSTONE zelf maar een van hun vaste bedrijven) gehaast waardoor... Mooie showroom, uitvoering dik onvoldoende, communicatie met werkvoorbereiding ging moeizaam na opdracht, Uitvoerende partij ( niet NIBOSTONE zelf maar een van hun vaste bedrijven) gehaast waardoor geen oog voor details, plinten waren zeer slecht aangebracht, dit is overnieuw gedaan waardoor extra beschadigingen aan wanden en weer opnieuw in de troep.
Diverse klodders lijm onder en boven de plinten uit. Eindresultaat plinten een 4. (opschaal van 10)
Diverse tegels beschadigd geraakt en toch erin gelegd.
Tegelwerk links van keuken tot aan stelpoten gelegd aan de rechterzijde ca. 3 cm er vanaf, keukenplint stellen gaf daardoor problemen, in de hal tegels niet tot aan de wand gelegd, voegbreedtes her en der verschillend. 1 tegel niet goed ophoogte gelegd. Eindresultaat vloer 6. Dat is toch een teleurstelling na een grote investering. Waarbij er ook nog een meer in rekening wordt gebracht dan vooraf is overeengekomen.
update 25-10-24: Marice van Nibo stone is bij ons thuis geweest om een en ander te aanschouwen, en idd gaf hij toe dat het resultaat niet zo is als het had moeten zijn. Dit is allemaal ontstaan door de tegelzetter ( L.F. ) In goed overleg hebben Maurice en ik een compromis gesloten. NIBOSTONE heeft dit keurig opgelost.
Je kan best materialen kopen bij Nibostone maar let op welke tegelzetter er komt en blijf er bij aanleg boven op zitten.

Reactie Nibo Stone:

Bedankt, meneer Bakker, voor het delen van uw ervaring. Hoewel het ons spijt dat de uitvoering niet aan uw verwachtingen voldeed, waarderen we het zeer dat u ons de kans heeft gegeven om samen tot... Bedankt, meneer Bakker, voor het delen van uw ervaring. Hoewel het ons spijt dat de uitvoering niet aan uw verwachtingen voldeed, waarderen we het zeer dat u ons de kans heeft gegeven om samen tot een oplossing te komen.
Na uw eerste review hebben we contact met u opgenomen en zijn we bij u thuis geweest om de situatie persoonlijk te beoordelen. In goed overleg hebben we toen afspraken gemaakt om de knelpunten zo goed mogelijk te verhelpen, en we zijn blij dat dit naar tevredenheid is verlopen.
We zullen uw feedback zeker meenemen om onze samenwerking met uitvoerende partijen verder te verbeteren. Nogmaals dank voor uw openheid en het vertrouwen in ons om tot een passende oplossing te komen.
Team Nibo Stone

Maria Bouwman

Goede geholpen, ruime keuze

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent en onze ruime keuze heeft gewaardeerd. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

A.Stroeken en E Cuijpers

Zeer goed advies door Marcel, de vloer is perfect gelegd door de tegelzetter.

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en uw lovende woorden! We zijn verheugd te horen dat u zeer tevreden bent met het advies van Marcel en het werk van de tegelzetter. Het doet ons deugd om te weten dat de vloer perfect is gelegd en dat alles naar wens is verlopen.
Uw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service en kwaliteit. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan Marcel en ons team.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Fam. Stouten

Redelijk

Reactie Nibo Stone:

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring slechts redelijk was en dat... Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring slechts redelijk was en dat we niet volledig aan uw verwachtingen hebben voldaan.
We streven er altijd naar om onze diensten te verbeteren en uw feedback helpt ons hierbij. Kunt u ons wellicht wat meer details geven over wat er beter had gekund? Uw opmerkingen zijn waardevol voor ons en we willen graag leren van uw ervaringen om onze service te verbeteren. Wij ontvangen graag uw input per telefoon of mail.
We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om uw ervaring bij ons te verbeteren en u een uitstekende service te bieden.

Schloss - Montana Foods

Goede informatie bij en na verkoop!

Reactie Nibo Stone:

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Nibo Stone. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de informatie die we hebben verstrekt tijdens en na uw aankoopproces.
Bij...
Bij Nibo Stone streven we ernaar om aan onze klanten niet alleen kwaliteitsproducten te leveren, maar ook alle nodige informatie te geven om zodoende een weloverwogen keuze te kunnen maken. Uw feedback is enorm waardevol voor ons.
We zien ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Mocht u verdere vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Angèle Krukkert

Prettig geholpen. Goede adviezen. Mooie producten. Zeer tevreden

Reactie Nibo Stone:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de adviezen die u heeft ontvangen, evenals met de kwaliteit van onze producten. Mocht u in de... Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de adviezen die u heeft ontvangen, evenals met de kwaliteit van onze producten. Mocht u in de toekomst nog meer advies of hulp nodig hebben, staan we graag voor u klaar. Geniet van uw aankopen!

J.

Prachtige showroom, mooie 90 x 90 natuur look tegels gekocht. Ook de vloerverwarming en het leggen van de tegels via Nibo geregeld. Alles liep volgens de strakke planning (vrijdag egaliseren,... Prachtige showroom, mooie 90 x 90 natuur look tegels gekocht. Ook de vloerverwarming en het leggen van de tegels via Nibo geregeld. Alles liep volgens de strakke planning (vrijdag egaliseren, maandag de vloerverwarming, dinsdag de tegels gelegd en woensdag afgevoegd) werd probleemloos gehaald. En dat voor 65m2 vloer en wandtegels in de WC.

Reactie Nibo Stone:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van de 90 x 90 natuurlook tegels en de service die u heeft ervaren bij Nibo Stone. We zijn... Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van de 90 x 90 natuurlook tegels en de service die u heeft ervaren bij Nibo Stone. We zijn blij dat we uw verwachtingen hebben kunnen waarmaken, vooral met de uitdaging van de strakke planning. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen met uw woonwensen. Mocht u nog vragen of feedback hebben, staan we altijd voor u klaar. Geniet van uw nieuwe vloer en wandtegels!