Een bedrijf met gedreven mensen die net een stapje verder zetten.

Goed klantgericht

Hans

Vanuit Drenthe een ritje naar Vianen gemaakt, dat was zeker de moeite waard. Mooie showroom met vriendelijke en vakkundige verkopers.
Per ongeluk heeft de verkoper tweemaal korting gerekend...
Per ongeluk heeft de verkoper tweemaal korting gerekend in de offerte, deze hebben ondanks de fout toch gestand gelaten, veel waardering hiervoor. Afspraak is afspraak!
Ik kom hier graag terug.

A. Campo

Zeer positief

Wim Foudraine

Wij zijn hier gekomen door de website, we zijn zeer goed geholpen en op de terugweg naar huis zaten we erg blij in de auto hoe het bezoek was verlopen en met de keuze voor de tegels die we hebben... Wij zijn hier gekomen door de website, we zijn zeer goed geholpen en op de terugweg naar huis zaten we erg blij in de auto hoe het bezoek was verlopen en met de keuze voor de tegels die we hebben gekocht. Een absolute aanrader wat ons betreft.

Marco van Essen

Goede vakkundige verkoper en degene die de vloer is komen leggen. Zeer mooi en erg blij met het resultaat.

Reactie Nibo Stone:

Hartelijk dank voor uw review . Wij gaan de slag met de door u aangegeven verbeterpunten .

Jan

Geweldig mooie collectie. goede service. stipt nagekomen belofte

Fijne service en prima klantvriendelijkheid!

Reactie Nibo Stone:

Bedankt voor uw review en fijn dat u zo tevreden bent. We hebben inderdaad regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen zoals de 21% btw korting die geldig was toen u de vloer kocht. Deze acties... Bedankt voor uw review en fijn dat u zo tevreden bent. We hebben inderdaad regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen zoals de 21% btw korting die geldig was toen u de vloer kocht. Deze acties hebben echter allemaal een beperkte geldigheidsduur. Bovendien weten de verkoopadviseurs niet van te voren welke actie er zal zijn. Het is dus zeker niet zo dat de acties altijd gelden. Gelukkig heeft u er wel van kunnen profiteren.

Uitstekend! Heldere info voor aankoop, goede afspraken over levering, die ook goed zijn nagekomen.

Hele goede service.