Nipak BV

Promolding

Snelle gratis verzending van een sample emmer/deksel!

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Duidelijke website, fijne optie om 1 gratis sample te ontvangen. Deze werd snel en zonder verzendkosten geleverd. Goede service!

Badakhdhans

Snel geleverd

Fatima Kachar

Grote assortiment mooie verpakkingen

Reactie Nipak BV:

Beste,
Beste,
Jammer dat je niet helemaal tevreden bent over de levertijden. Ik heb de laatste 10 bestellingen even teruggekeken en deze zijn allemaal de volgende werkdag door ons verwerkt en verzonden. Sneller kunnen we dat helaas niet. Het kan wel zijn dat door Corona drukte DHL er soms wat langer over gedaan heeft om het af te leveren. Dat is een bekend probleem waar ik helaas niet zo heel veel aan kan doen.
Dat de dopjes los besteld moeten worden is soms lastig kan ik me voorstellen maar de doppen zijn heel vaak uitwisselbaar en voor de flessen en potten zijn er vaak meerdere opties. Ook willen sommige klanten juist geen sluiting bestellen. Om de keuze zo vrij mogelijk te houden hebben we gekozen om het op deze manier te doen.
Nipak BV

Prudence

Goede service

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Ongeacht dat ik rond de feestdagen een bestelling plaatste, heb ik mijn pakje binnen enkele werkdagen ontvangen.

Figaro kapsalon bv

(Bewerkt)

TOP opvolging bestelling

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Na een probleem met de levering totaal buiten de wil om van Nipac, werd alles correct geleverd. Jullie hebben er alles aan gedaan om de bestelling zsm te laten bezorgen. Top.
De geleverde...
De geleverde flesjes zijn van prima kwaliteit.

Spinozalyceum

(Bewerkt)

Prima service

goede communicatie, goede levering

Proteion

Veel keuze, prima producten

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Nipak heeft een zeer uitgebreid assortiment en duidelijk omschrijvingen, bijvoorbeeld welke dop bij welk flesje past.

WandelWol

WandelWol - helft van de levering ;)

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Fijn dat in overleg e.e.a. door omstandigheden langer kon blijven staan.