Nipak BV

Westra

Slechte bezorging, goed product.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Het pakket werd in de verkeerde straat bij hetzelfde nummer afgeleverd. Daarnaast werd het pakket meerdere dagen later bezorgd dan was aangekondigd. Het product is verder volgens verwachting en goed.

Reactie Nipak BV:

Beste Heer, Mevrouw,
Beste Heer, Mevrouw,
Terecht dat u een kritische opmerking maakt over de aflevering van de goederen. Dit verdient niet de schoonheidsprijs helaas. Onze excuses hiervoor. Ik heb van mijn collega begrepen dat het inmiddels wel is afgeleverd.
Nipak BV

Marieke

Snelle en correcte levering

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Producten worden snel en juist geleverd. Mailcontact is prettig en het is duidelijk waar je aan toe bent.

Vanessa

De klant is koning

Linda Dewachtere

Heel snelle en praktische manier om productgamma te leren kennen

G Dejonghe

Top producten en service!

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Alles verliep perfect, behalve bij de levering. De ingevulde informatie is niet helemaal goed verwerkt geweest (waarschijnlijk foutje in de back-end): mijn voornaam en huisnummer stonden verkeerd in... Alles verliep perfect, behalve bij de levering. De ingevulde informatie is niet helemaal goed verwerkt geweest (waarschijnlijk foutje in de back-end): mijn voornaam en huisnummer stonden verkeerd in de database.

E-naturals

Prima product, precies wat ik zoek.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

De levering via DHL verliep wat moeizaam, dit lag volledig aan DHL overigens.

De Roos schooltuin

Huub Soemers