Nipak BV

Amateur bierbrouwvereniging "De Roerstok"

Zeer goed.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

telefonisch contact opgenomen daar ik het bestellen had overgenomen van iemand anders namens onze vereniging. ik werd vriendelijk te woord gestaan. De eerdere gedane bestellingen had de medewerker... telefonisch contact opgenomen daar ik het bestellen had overgenomen van iemand anders namens onze vereniging. ik werd vriendelijk te woord gestaan. De eerdere gedane bestellingen had de medewerker al op z'n scherm staan nog voor ik ons klantnummer had genoemd dus de medewerker had goed geluisterd naar de naam die ik had genoemd!!! De bestelling gedaan en zonder te vragensteller hij voor om het voortaan middels een nagestuurde factuur te leveren. daarna werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden wat de status van de bestelling en de verzending was. Mijn bestelling had geen haast en na 2 werkdagen(en een weekend) werden de spullen door een uiterst correcte chauffeur afgeleverd. Daar ik bestelde voor onze amateur bierbrouwvereniging heb ik de chauffeur bij wijze van dank een eigen gebrouwen biertje meegegeven.

M*** P***r Gei*****eek

Correct en netjes aan de telefoon

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

DHL heeft te laat bezorgd!

Ritec

Geweldig mijn collega's waren op vakantie en doe nooit de bestellingen maar ben door jullie geweldig geholpen top

Maaike Westinga

Prima service en snelle levering

Alles ging prma!

BDB Diervoeding

Goede producten

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

simpel bestellen en snelle levering van goede producten

Patrick Beckx

Perfecte communicatie en uitvoering bestelling.

BexBonos

Perfecte service

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Ik vond een product tegen een goede prijs. Het bestelproces verliep vlekkeloos en de bestelling werd snel afgeleverd. Althans bij het verkeerde adres en het pakketje was spoorloos, geen briefje,... Ik vond een product tegen een goede prijs. Het bestelproces verliep vlekkeloos en de bestelling werd snel afgeleverd. Althans bij het verkeerde adres en het pakketje was spoorloos, geen briefje, geen adres, en een. onbekende handtekening. Dit was de fout van het postbedrijf. Jullie gingen hier gelijk achteraan en er werd gelijk een nieuwe bestelling voor me klaar gezet die ik zelf mocht komen ophalen. Communicatie ging vlekkeloos. De ochtend voordat ik de nieuwe bestelling zou komen ophalen werd het pakketje teruggevonden en heb ik jullie gebeld dat het niet meer nodig was. Eind goed al goed.

Vrienden van Moringa

Prima service en prima beantwoording van vragen
Gewoon

Gewoon doorgaan.