Nipak BV

BisschopCuriouscases

Snel, mooi aanbod, overzicht van accessoires

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

transportkosten zijn hoog en gaan in stijgende lijn.

J. Groenink

Zeer prettige service!!

Niklas Kupka

Very good products and good service.

Goede site en duidelijke benodigdheden. goede verzending en een prima verloop.

Prima service

Snel makkelijk en servicegericht

Prima service

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Snel makkelijk en service gericht

Prima service, materiaal in goede orde ontvangen.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Jammer dat ik "uit eigen zak"heb moeten voorschieten. (TOA heeft niet zo'n hoog ingeschaald slaris )
School (GSF) heeft geen leveringscontract, dat is dan de policy van de school en van Nipack om iets geleverd te krijgen.

Allround Paint Protection BV

Duidelijk overzicht en goed dat levertijden vermeldt worden

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Iets wat niet op voorraad is zorgen dat dit binnen 10 werkdagen wel geleverd kan worden. Nu is bijvoorbeeld voor afsluitdopjes een levertijd op gegeven van 6 weken en dat is wel erg lang.

mybbsupply

Makkelijk en duidelijke website

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

misschien zijn de afbeeldingen verwarrend omdat de pot die ik aanvraag op de foto staat met deksel maar word zonder deksel geleverd misschien is een foto van de pot zonder deksel minder verwarrend

Zeer duidelijk met de link naar acsesoires.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Prijs met dopje samen zou toch net iets duidelijker zijn.

Reactie Nipak BV:

Beste heer, Mevrouw,
Beste heer, Mevrouw,
Bedankt voor de beoordeling. Ik ben met u eens dat een prijs voor combinaties duidelijker zou zijn. echter omdat veel flessen en sluitingen onderling uitwisselbaar zijn is en er vaak meerdere sluitingen zijn voor een fles is dit helaas niet haalbaar.
De totaalprijs is wel altijd voor u berekend in het winkelwagentje.
Nipak BV