Nipak BV

Mauvage

Perfecte service

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

De website werkt perfect en bestellen is super simpel, en dat voor relevante prijzen. Erg blij met de totale service.

Snelle service!

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Het bestellen van een monster ging makkelijk. Het product ziet er goed en stevig uit!

basiel &Kamiel

Levering

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

snelle levering en een hele goeie website,

Betrouwbaar.

sorry, geen tips.

Snel, maar niet perfect

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Ik bestel een sprayfles van 500ml, artikel 1871.1-V en krijg hierbij het advies voor een Trigger, artikel 7645.11002.
Helaas is de slang aan de trigger langer dan in de fles past en moeten we...
Helaas is de slang aan de trigger langer dan in de fles past en moeten we zelf alle aanzuigslangen inkorten.

Reactie Nipak BV:

Beste Heer,
Beste Heer,
Wij vinden het vervelend dat de bestelling van 50 Flessen met Triggers niet naar wens was. Het is inderdaad zo dat Trigger Sprayers maar ook de Verstuivers en Dispenser pompen met een standaard lange stijgbuis geleverd worden.
Wij doen dit zo omdat deze producten op veel verschillende flessen gebruikt kunnen worden. en niet altijd duidelijk is voor welke fles ze bedoeld zijn. Wij vermelden dit ook op de website bij het kopje "Let op bij bestellen" op de productpagina maar ook in de Pop-up die verschijnt bij het toevoegen aan het winkelwagentje.
Hier staat dan:
"Dit product wordt geleverd met een standaard stijgbuis lengte (Zie hiervoor de productomschrijving). U dient deze zelf op maat te knippen. Eventueel kan het door ons op maat knippen van de stijgbuis in overleg worden aangeboden."
Wij zullen vandaag even contact met u opnemen om met u te bespreken of we dit eventueel alsnog voor deze bestelling of in ieder geval in de toekomst voor u moeten verzorgen.
Nipak BV.

Maso

Prima, overzichtelijke site

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

ideaal de manier van invoeren van de soorten artikelen en diverse inhoud

ploeg

Eerdere leveringen altijd naar wens geweest

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

ben zelf al begonnen te verbeteren, ik laat het bezorgen deze keer

Vriendelijk en toegankelijk.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

De hulp via de telefoon is vriendelijk en duidelijk. Helaas kon mijn bestelling van potjes en deksels niet in een keer geleverd worden. Informatie hierover was echter duidelijk. De kwaliteit van de... De hulp via de telefoon is vriendelijk en duidelijk. Helaas kon mijn bestelling van potjes en deksels niet in een keer geleverd worden. Informatie hierover was echter duidelijk. De kwaliteit van de potjes is goed.

S.R.Mulder

Geweldige service!!
snel duidelijk en accuraat.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

alles ging goed ook communicatie en verzending

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Snelle levering, en reactie op mijn mail hierover.