Nipak BV

Correcte service, snel antwoord op vragen

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Sample aanvraag is heel nuttig, tijdig geleverd

Johan

Alles picobello geregeld !

Heel goed

snelle serves

Melisse bvba

Alles is gegaan zoals afgesproken

Was in orde

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Uitstekende website, goed vindbaar, duidelijk bestel-en betaalproces, duidelijkheid over afleveringskosten, voldoende betaalmogelijkheden.Wat beter kan:In de bestelbevestigung stond:U heeft gekozen... Uitstekende website, goed vindbaar, duidelijk bestel-en betaalproces, duidelijkheid over afleveringskosten, voldoende betaalmogelijkheden.Wat beter kan:In de bestelbevestigung stond:U heeft gekozen voor de volgende betalingsconditie: Per iDEAL betalingTerwijl ik heb betaald via Paypal.

Oem

Snelle service, prima gratis uittest bestelling. Ondanks dat hetgeen we nodig hadden niet groot genoeg was zijn we tevreden met de probeer artikelen voor huisgebruik dan maar.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Meerdere plastic bakjes voor levensmiddelen als assortiment opnemen, bijv rechthoekig boor half kilo en kilo levensmiddelen.

CC Experts BV

Snelle service en snelle levering!

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Wij zijn erg tevreden over het beantwoorden van vragen en de aanvullende service!

Flore Vreeburg

Echt geweldig super goed hulp

de chat is erg handig

Snelle service.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Voor mij een onbekend artikel. Ik was opzoek naar witte plastic flesjes, deze zijn te transparant. Misschien op de site vermelden de kleur vermelden!

Dineke Maasland

Prima verzorgd en duidelijke informatie!

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Staat in een overzichtelijk schema ingedeeld