NKC

Theo

Bij pech/diefstal van spullen/schade aan de camper is verzekerde een speelbal van diverse partijen.

Reviewtitel:

De behandeling bij het afsluiten, 7 jaar geleden, van mijn camperverzekering en later van mijn doorlopende verzekering was prima. Tussentijdse afstemming met mij kan beter. Afhandeling van mijn... De behandeling bij het afsluiten, 7 jaar geleden, van mijn camperverzekering en later van mijn doorlopende verzekering was prima. Tussentijdse afstemming met mij kan beter. Afhandeling van mijn eerste pech/schade is erbarmelijk slecht. Niet inlezen in het dossier etc. Na aflevering van mijn camper bij de fiatdealer, is er een nieuw schadedossier geopend waar in stond dat de camper was gestolen. Daarna fout op fout. Een medewerker van NKC, die ik half juni aan de lijn kreeg, waaraan ik mijn ellende vertelde en uit wanhoop zei dat ik na de afhandeling misschien zou vertrekken bij NKC. Die zei dat hij mij niet tegen kon houden. Klant is toch koning. NKC doet zoveel goed werk voor camperaars. Laat wat mij is overkomen na een pech onderweg nooit meer plaatsvinden.

M v Vliet

Luisteren wat de klant verwacht

Redelijk

Nicolien

Snellere afhandeling en contact kan veel frustraties voorkomen.

Reviewtitel:

Reacties via mail duren te lang. Telefonisch werd er verteld dat we moesten wachten tot de schadeafhandelaar een mail had gestuurd.

bert van der wal

Veel te trage afhandeling van camper schade

Reviewtitel:

in het verleden prima en snel, nu zijn de regels verandert en dat is niet verstandig. huidige afhandeling duurt veel te lang en keuze is erg beperkt.

j.w.bakhuys j.w.bakhuys jwbr

Redelijk tevreden

Reviewtitel:

Schade correct afgehandeld maar de expert heeft wel erg veel tijd nodig.

Alien ten Kleij

Niet tevreden met gedwongen herstelbedrijven

Reviewtitel:

De regels voor schade bij verhuur zijn niet redelijk. Temeer wij al 50% meer premie betalen

D.J. Mud

Zeer trage afhandeling van de verhaalschade

Reviewtitel:

Het traject heeft veel te lang geduurd, ik werd slecht geinformeerd over de voortgang. Moest zelf regelmatig telefonisch informeren naar de stand van zaken. Aanvankelijk werd er een zeer lage... Het traject heeft veel te lang geduurd, ik werd slecht geinformeerd over de voortgang. Moest zelf regelmatig telefonisch informeren naar de stand van zaken. Aanvankelijk werd er een zeer lage taxatiewaarde van de camper aangeboden. Na verweer van mijn kant is het uiteindelijk acceptabel afgerond. Heeft veel energie en ergernis gekost. Vind het ook een slechte zaak dat bij aanrijding in Nederland geen vervangende camper aangeboden wordt.